Alles over Marine Fytoplankton

Marine Fytoplankton is het interessante alternatief voor krillolie en visolie. Op deze pagina vind je alles over Fytoplankton, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Fytoplankton poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Marine Fytoplankton?

Marine fytoplankton is een zoutwater alg in tegenstelling tot chlorella en spirulina die in zoet water leven. De marine fytoplankton omvat een kwart van alle vegetatie op onze aarde en voorziet wel 90% van de zuurstof in de lucht die we inademen. Deze plankton produceert dus meer zuurstof dan alle bossen op onze aarde samen.

Het is misschien wel de belangrijkste voedselbron op onze planeet, niet alleen vanwege de hoge voedingswaarde van het fytoplankton, maar ook omdat het een basis is voor de gehele voedselketen. Marine fytoplankton is al meer dan 3 biljoen jaar op onze aarde aanwezig en vormt de basis van onze voedselketen. Deze krachtige micro-alg is zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten.

wat is fytoplankton?
wat doet fytoplankton?

Hoe werkt Fytoplankton?

Wat is de werking van Marine Fytoplankton en waar is Marine Fytoplankton goed voor? Marine fytoplankton is een zeer grote bron van natuurlijk zwavel. Ook bezit een hele brede verzameling aan essentiële voedingsstoffen waaronder eiwit, chlorofyl, omega-3 vetzuren en natuurlijk vitaminen en mineralen.

Door de alkalische pH-waarde bevordert het een goede zuurgraad in ons lichaam. De hoge concentratie chlorofyl geeft je lichaam energie en zorgt bovendien voor het ontgiften.

Purason: Marine Fytoplankton

Onze Marine Phytoplankton wordt vervaardigd op een ongerepte locatie aan de rand van de Oostvaardersplassen. Geen onnodige transportemissies dus. De algen groeien onder toezicht van een toegewijd team van PhD microbiologen. Hierbij wordt puur zeewater gebruikt, dat vrij is van zware metalen. Daarnaast worden er geen pesticiden of herbiciden gebruikt. De oceanen worden dus volledig met rust gelaten.

✓ Chlorofyl, bètacaroteen, astaxanthine
✓ Fosfolipide Omega-3 EPA (optimaal opneembaar)
✓ 55+ mineralen (waaronder ijzer & jodium)
✓ Verschillende vitaminen
✓ Essentiële aminozuren

wat is fytoplankton?

De toepassingen, voordelen en werking van Marine Fytoplankton:

✔  Bevat omega-3 vetzuren

✔  Bevat veel vitaminen en mineralen

✔  Alkalische pH-waarde

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Kweekmethode Marine fytoplankton

Onze Marine fytoplankton wordt niet gewonnen uit de oceaan (met kans op vervuiling), maar wordt geteeld onder GMP-gecontroleerde, zuivere omstandigheden in speciale basins in de Oostvaardersplassen (Nederland). Voorheen was het alleen mogelijk om deze micro-alg te kweken in een gesloten buizensysteem met onnatuurlijke verlichting. Dit maakte het productieproces heel kostbaar. Na jaren van onderzoek is het onze producent gelukt om dezelfde Nannochloropsis Gaditana Fytoplankton te kweken in overdekte basins onder natuurlijk zonlicht. Dit is een vergelijkbaar systeem waar ook chlorella en spirulina in worden gekweekt.

Door het continu toevoegen van zuiver natuurwater en een optimale hoeveelheid voedingsstoffen wordt er een hoge kwaliteits fytoplankton alg gekweekt met een zeer duurzaam proces. De plankton wordt na de oogst zorgvuldig gevriesdroogd en dus niet blootgesteld aan hoge temperaturen. Hierdoor wordt er een hoog gehalte aan waardevolle voedingsstoffen in het marine fytoplankton poeder gewaarborgd.

Er worden geen pesticiden, fungiciden of andere bestrijdingsmiddelen gebruikt bij de kweek. Elke batch marine fytoplankton wordt bovendien getest in het laboratorium op aanwezigheid van verontreinigingen (zware metalen, gisten, schimmels, salmonella en E.coli). Om verzekerd te zijn van de kwaliteit laten wij onze producten testen door een onafhankelijk laboratorium.

fyto-pic

Meest gestelde vragen over Fytoplankton:

Fytoplankton is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Fytoplankton en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Fytoplankton is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Fytoplankton, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Fytoplankton te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Fytoplankton langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Fytoplankton productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Fytoplankton te koop?" Wij leveren enkel de beste Fytoplankton waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Fytoplankton is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Fytoplankton voelen de effecten na 2-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Fytoplankton te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline