Alles over Salvestrol

Salvestrol is een plantaardig extract, dat rijk is aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen). Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Salvestrol, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Salvestrol is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Salvestrol?

Salvestrol is een plantaardig extract, dat rijk is aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in onbespoten groenten en fruit. Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, uv-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is.

De ontdekkers van salvestrolen kwamen tot een interessante bevinding: het gehalte salvestrolen in verse groenten, fruit en kruiden en bewerkte voedingsmiddelen varieert enorm. Bestrijdingsmiddelen zoals fungiciden hebben het gehalte salvestrolen in gangbare groenten en fruit drastisch doen dalen. Geraffineerde voeding bevat in de regel weinig tot geen salvestrolen.

wat is Salvestrol?
wat doet Salvestrol?

Hoe werkt Salvestrol?

Het salvestrol-puntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven. Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties die niet direct gerelateerd zijn aan het aantal milligrammen. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een historisch dieet van meer dan 100 jaar geleden voorkwam. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten.

De toepassingen, voordelen en werking van Salvestrol:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Salvestrol worden geadviseerd in een dosering variërend van 350-2000 salvestrol punten per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen soms hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken in combinatie met digoxine of cyclosporine.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline