Alles over Jambolan

De Jambolan vrucht is ook bekend als Java-pruim, Indiase kers en zwarte pruim. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Jambolan, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Jambolan is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Jambolan?

De Jambolan vrucht is ook bekend als Java-pruim, Indiase kers en zwarte pruim. Het is een kleine vrucht die aan een middelgrote boom groeit. De bomen kunnen ongeveer 13 meter lang worden en hebben een lange levensduur van 25 jaar. De vrucht wordt in de herfst geoogst, wanneer hij zacht en rijp genoeg is om kort na de oogst te eten.

Jambolan is een tropische vrucht, wat betekent dat hij gedijt in warme klimaten. De vrucht wordt geoogst wanneer deze is gerijpt tot een donkerpaarse kleur. Het vruchtvlees is zoet en zacht met een waterige consistentie.

wat is Jambolan?
wat doet Jambolan?

Hoe werkt Jambolan?

De vrucht heeft een smaak die lijkt op die van de abrikoos. De vruchten zijn rijk aan vitamine C en draagt bij een de instandhouding van een normale bloedsuikerregulatie.

De toepassingen, voordelen en werking van Jambolan:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Jambolan worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan jambolan bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline