Visolie

Betrouwbare en Zuivere Visolie bij Superfoodsonline

visolie-morepa-platinum

MorEPA Platinum

Top Kwaliteit - Effectieve Visolie

visolie-glucosamine-com

Omega-3 Visolie 1000 mg

Beste Prijs/Kwaliteit - Brede Toepassing

Heb je vragen over Visolie? Stel ze gerust.

Visolie: De Uitstekende Producten van Minami Nutrition

Voldoende van de omega 3-vetzuren EPA en DHA binnenkrijgen is zeer belangrijk voor bepaalde aspecten van onze gezondheid. Voor wie liever geen vis eet bieden de omega 3-voedingssupplementen van Minami uitkomst.

De producten van Minami onderscheiden zich door een uitermate hoge zuiverheid. Ze bevatten een hoge dosering omega 3-vetzuren waarvan de voordelen en effecten zijn bewezen. De verschillende producten kunnen de gezondheid op elke leeftijd en in elke levensfase optimaal ondersteunen.

Bijzondere CO2-extractiemethode

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie) die door gerenommeerde wetenschappers wordt geprezen. Hierdoor bereiken wij zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid. Deze meest geavanceerde en kostbare productietechniek wordt gebruikt om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van gezondheidsprofessionals.

Waarom superkritische CO2-extractie in plaats van moleculaire distillatie? Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven.

Elke productie van Minami wordt geanalyseerd (door een onafhankelijk laboratorium) om zeker te zijn van de hoeveelheid visolie en omega 3-vetzuren en dat deze ook na productie nog steeds van de allerhoogste kwaliteit zijn. Daarnaast wordt de zuiverheid getest om zeker te zijn dat er geen verontreinigingen in het product zitten.

Beste Prijs/Kwaliteit visolie? Kies Omega-3 Visolie

Een visolie met het accent op zuiverheid (Marin-ol). Gewonnen uit speciaal geselecteerde vis met het laagste gehalte aan zware metalen, dioxinen, PCB’s en andere vervuilingen. Door toepassing van een aanvullend grondig zuiveringsprocédé wordt het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen gerealiseerd. Vrijwel alle vervuilende stoffen blijken niet detecteerbaar! Hoge concentratie omega-3 vetzuren: 480 mg Omega-3 vetzuren per softgel waarvan 210 mg EPA en 150 mg DHA. Deze hoge concentratie is op natuurlijke wijze bereikt, niet door chemische bewerking.

Een prijsniveau dat veel lager is dan wat gebruikelijk is voor een kwaliteitsolie.
Geproduceerd door West-Europese producenten, die voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen.
Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.
Levering in softgels van visgelatine.
Vrijwel vrij van vissmaak en -geur!

Goede Kwaliteit

Voor dit visoliesupplement Marin-ol-visolie van de firma Stepan Lipid Nutrition uit Nederland gebruikt. Er zijn weinig visoliën zoals Marin-ol waaraan de producent een merknaam verbindt. Veel visoliën worden merkloos verhandeld via tussenhandelaren. Bij Superfoodsonline willen we echter weten welk bedrijf achter een product zit en volgens welke principes het werkt.

Stepan Lipid Nutrition werkt met zuiverheid van de olie als voornaamste aandachtspunt. Een ander sterk punt is het achterwege laten van chemische veranderingen van de olie om tot een hoge concentratie omega-3 vetzuren te komen. Marin-ol is een zuivere, natuurlijke visolie.

Aandacht voor Zuiverheid

De vis waaruit de visolie is gewonnen betreft voornamelijk ansjovis. Deze wordt gevangen in de Stille Oceaan voor de kust van Zuid-Amerika. De Stille Oceaan is in vergelijking met andere zeeën niet erg vervuild. Hierdoor is ook de visolie schoon. De binnengekomen visolie wordt geconcentreerd en gezuiverd waarna het eindproduct Marin-ol wordt gecontroleerd. Het uiteindelijke resultaat is een visolie met het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen.

Als het op zuiverheid aankomt, dan vormt de visolie een veilig alternatief voor vis. Zo bevat bijvoorbeeld zalm relatief veel dioxines. Het gehalte is in sommige gevallen zelfs zo hoog dat enkele porties al de maandelijkse inname-limiet van dioxine bevatten! Ter vergelijking: u zou van onze visolie elke dag enkele duizenden softgels moeten nemen voordat u aan de inname-limiet van dioxines komt.

Natuurlijke Hoge Dosering

Marin-ol heeft een hogere concentratie goede vetzuren dan standaard-visoliën. De hoge concentratie is bereikt met behulp van een natuurlijk enzymatisch proces. Oliën met een nog hoger gehalte EPA en DHA worden meestal verkregen met behulp van een chemisch proces. Daarvan zijn wij geen voorstander; wij kiezen voor een zo natuurlijk mogelijke olie.