Visolie

Betrouwbare en Zuivere Visolie bij Superfoodsonline

visolie-morepa-platinum

MorEPA Platinum

Top Kwaliteit - Effectieve Visolie

visolie-glucosamine-com

Omega-3 Visolie 1000 mg

Beste Prijs/Kwaliteit - Brede Toepassing

Heb je vragen over Visolie? Stel ze gerust.

Visolie: De Uitstekende Producten van Minami Nutrition

Voldoende van de omega 3-vetzuren EPA en DHA binnenkrijgen is zeer belangrijk voor bepaalde aspecten van onze gezondheid. Voor wie liever geen vis eet bieden de omega 3-voedingssupplementen van Minami uitkomst.

De producten van Minami onderscheiden zich door een uitermate hoge zuiverheid. Ze bevatten een hoge dosering omega 3-vetzuren waarvan de voordelen en effecten zijn bewezen. De verschillende producten kunnen de gezondheid op elke leeftijd en in elke levensfase optimaal ondersteunen.

Bijzondere CO2-extractiemethode

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie) die door gerenommeerde wetenschappers wordt geprezen. Hierdoor bereiken wij zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid. Deze meest geavanceerde en kostbare productietechniek wordt gebruikt om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van gezondheidsprofessionals.

Waarom superkritische CO2-extractie in plaats van moleculaire distillatie? Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven.

Elke productie van Minami wordt geanalyseerd (door een onafhankelijk laboratorium) om zeker te zijn van de hoeveelheid visolie en omega 3-vetzuren en dat deze ook na productie nog steeds van de allerhoogste kwaliteit zijn. Daarnaast wordt de zuiverheid getest om zeker te zijn dat er geen verontreinigingen in het product zitten.

Beste Prijs/Kwaliteit visolie? Kies Omega-3 Visolie

Een visolie met het accent op zuiverheid (Marin-ol). Gewonnen uit speciaal geselecteerde vis met het laagste gehalte aan zware metalen, dioxinen, PCB’s en andere vervuilingen. Door toepassing van een aanvullend grondig zuiveringsprocédé wordt het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen gerealiseerd. Vrijwel alle vervuilende stoffen blijken niet detecteerbaar! Hoge concentratie omega-3 vetzuren: 480 mg Omega-3 vetzuren per softgel waarvan 210 mg EPA en 150 mg DHA. Deze hoge concentratie is op natuurlijke wijze bereikt, niet door chemische bewerking.

Een prijsniveau dat veel lager is dan wat gebruikelijk is voor een kwaliteitsolie.
Geproduceerd door West-Europese producenten, die voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen.
Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.
Levering in softgels van visgelatine.
Vrijwel vrij van vissmaak en -geur!

Goede Kwaliteit

Voor dit visoliesupplement Marin-ol-visolie van de firma Stepan Lipid Nutrition uit Nederland gebruikt. Er zijn weinig visoliën zoals Marin-ol waaraan de producent een merknaam verbindt. Veel visoliën worden merkloos verhandeld via tussenhandelaren. Bij Superfoodsonline willen we echter weten welk bedrijf achter een product zit en volgens welke principes het werkt.

Stepan Lipid Nutrition werkt met zuiverheid van de olie als voornaamste aandachtspunt. Een ander sterk punt is het achterwege laten van chemische veranderingen van de olie om tot een hoge concentratie omega-3 vetzuren te komen. Marin-ol is een zuivere, natuurlijke visolie.

Aandacht voor Zuiverheid

De vis waaruit de visolie is gewonnen betreft voornamelijk ansjovis. Deze wordt gevangen in de Stille Oceaan voor de kust van Zuid-Amerika. De Stille Oceaan is in vergelijking met andere zeeën niet erg vervuild. Hierdoor is ook de visolie schoon. De binnengekomen visolie wordt geconcentreerd en gezuiverd waarna het eindproduct Marin-ol wordt gecontroleerd. Het uiteindelijke resultaat is een visolie met het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen.

Als het op zuiverheid aankomt, dan vormt de visolie een veilig alternatief voor vis. Zo bevat bijvoorbeeld zalm relatief veel dioxines. Het gehalte is in sommige gevallen zelfs zo hoog dat enkele porties al de maandelijkse inname-limiet van dioxine bevatten! Ter vergelijking: u zou van onze visolie elke dag enkele duizenden softgels moeten nemen voordat u aan de inname-limiet van dioxines komt.

Natuurlijke Hoge Dosering

Marin-ol heeft een hogere concentratie goede vetzuren dan standaard-visoliën. De hoge concentratie is bereikt met behulp van een natuurlijk enzymatisch proces. Oliën met een nog hoger gehalte EPA en DHA worden meestal verkregen met behulp van een chemisch proces. Daarvan zijn wij geen voorstander; wij kiezen voor een zo natuurlijk mogelijke olie.

Wil je advies over Visolie?

Heb je vragen over Visolie? Wil je weten hoe jij Visolie het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Visolie:

Is Visolie veilig?

Visolie is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Visolie en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Visolie bijwerkingen en nadelen?

Visolie is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Er zijn geen negatieve effecten bekend van het gebruik van visolie samen met medicijnen. Vaak is het gebruik ervan naast medicijnen zelfs sterk aan te bevelen. Alleen bij gebruik van warfarine (coumarinederivaten) en aspirine tezamen met hele hoge doseringen visolie is het mogelijk dat het bloed te sterk wordt verdund.

Is te veel Visolie schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Visolie, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Visolie te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Hoe kies ik de visolie die het best is en bij mij past?

Het kiezen van goede visolie is niet gemakkelijk. Kies voor visolie die gegarandeerd vrij is van verontreinigingen zoals PCB’s en zware metalen. Daarnaast is het verstandig te kiezen voor een product met een hoge dosering EPA en DHA, dan weet je zeker dat je genoeg omega-3 vetzuren binnenkrijgt.

Als je regelmatig vis eet, moet je dan nog steeds bij nemen?

Voor een algemene toepassing is het niet nodig als je genoeg vis eet. Soms heb je echter last van specifieke klachten of problematiek waar een hoge dosering epa en dha voor nodig is. Het is dan vaak onpraktisch om zoveel vis te moeten eten.

Wat is het verschil tussen visolie en levertraan (kabeljauwleverolie)?

Visolie is afkomstig uit de gehele vis en niet zoals cod liver oil (kabeljauwleverolie) uit de lever van de vis. Cod liver oil is rijk aan vitamine A en D en bevat over het algemeen minder EPA en DHA dan geconcentreerde visolie producten.

Welke dosering is verstandig om dagelijks te gebruiken?

Hoeveel je dagelijks moet innemen is van een aantal dingen afhankelijk. Gezonde mensen die gezond eten, veel groente en fruit, noten, onbewerkte producten, zullen hun vetzuurprofiel kunnen optimaliseren door het gebruik van een paar honderd milligram EPA en DHA. Deze hoeveelheid kan worden verkregen met één capsule van sommige hoog geconcentreerde visolieproducten. Als je specifieke problematiek hebt, gebruik dan 1000 mg EPA en DHA per dag.

Wanneer kan ik visolie het beste innemen?

Je kunt ze het beste direct vóór of tijdens de maaltijd innemen. Dit geeft de minste aanleiding tot eventuele ongemakken met de spijsvertering. Ook is het belangrijk om het niet in te nemen met een slok hete koffie, thee of andere warme dranken of spijzen. Omega-3 vetzuren zijn namelijk zeer instabiel en bij hoge temperaturen veranderen deze vetzuren vrij snel in andere niet gezonde stoffen.

Wat zijn de ervaringen met Visolie?

Veel mensen gebruiken Visolie langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Visolie productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Visolie anders dan de Visolie van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Visolie te koop?" Wij leveren enkel de beste Visolie waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Visolie te voelen?

Visolie is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Visolie voelen de effecten na 2-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Visolie te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline