Alles over Manjistha

Manjistha is een ayurvedisch kruid voor de ondersteuning van het lymfestelsel. Op deze pagina vind je alles over de Manjistha, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Manjistha is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Manjistha?

Manjishta (Rubia cordifolia), vaak bekend als gewone meekrap of Indiase meekrap, is een soort bloeiende plant in de koffiefamilie, Rubiaceae. Het is gekweekt voor een rood pigment afgeleid van wortels. Het is een van de beste kruiden die helpen om het bloed te zuiveren heeft sterke huidondersteunende eigenschappen.

wat is manjistha?
wat doet manjistha?

Wat doet Manjistha?

Lymfedrainage is de afvoer van overtollig lymfevocht als het lichaam daartoe zelf niet in staat is.

  • Stimuleert de lymfedrainage
  • Werkt bloedzuiverend
  • Helpt om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen (mild diureticum)

De toepassingen, voordelen en werking van Manjistha:

✔  Stimuleert de lymfedrainage*

✔  Werkt bloedzuiverend*

✔  Helpt om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen*

✔  Is een mild diureticum*

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Manjistha:

Manjistha is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Manjistha en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Manjistha is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Manjistha, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Manjistha te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Manjistha langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Manjistha productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Manjistha te koop?" Wij leveren enkel de beste Manjistha waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Manjistha is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Manjistha voelen de effecten na 2-3 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Manjistha te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline