Lion’s Mane

Biologische Krachtige Lion's Mane Hericium bij Superfoodsonline

 

Lion's Mane: De Japanse Berg Priester

lions-mane

Lion's Mane (Hericium erinaceus), ook wel 'berg priester' in Japan genoemd, wordt al een lange tijd gebruikt als algemeen herstellend en ondersteunend voor de functies van de geest. De paddenstoel heeft een opmerkelijke vorm dat doet denken aan het prachtige en imposante bos manen van een gezonde mannetjesleeuw.

Lion's Mane en de hersenen

Lion's mane ondersteunt de lichaamseigen groei functie NGF (nerve growth factor). Deze neuropeptiden zijn verantwoordelijk voor de groei, behoud en proliferatie van neuronen en myeline in de hersenen.

Informatie over alle Paddestoelen op één plek?

Wil je meer weten over andere paddenstoelen, kijk dan hier op de paddenstoelen categoriepagina.

Is Lion's Mane veilig?

Lion's Mane is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Lion's Mane en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Lion's Mane bijwerkingen en nadelen?

Lion's Mane is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Lion's Mane?

Veel mensen gebruiken Lion's Mane langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lion's Mane productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Lion's Mane anders dan de Lion's Mane van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Lion's Mane te koop?" Wij leveren enkel de beste Lion's Mane waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Lion's Mane te voelen?

Lion's Mane is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Lion's Mane voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Lion's Mane te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.