Seal 'n' Dry Liquid Caps kit

Kenmerken:

  • Handige kit
  • 24 capsules in 1x capsuleren
  • Geschikt voor maat 0 en 00
Houdbaarheidsdatum 03-2033
Levertijd Direct leverbaar!
  •  € 52,95
    1 stuk
     
 € 52,95
-
+
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Seal 'n' Dry Liquid Caps kit

Met deze accessoirekit voor je Capsule Machine kun je eenvoudig en snel vloeibare capsules vullen en sluiten. Vul 24 capsules in slechts enkele minuten.

De accessoirekit voor vloeistof vullen/sluiten omvat een droogrek, sluitoplossing (28.5 gram), druppelaar, siliconenborstel en uitdrukker.

Het sluit en droogt 24 capsules tegelijk. De verwarmde oplossing gaat boven in de capsules en vervolgens worden de 24 capsules samengevoegd. De oplossing (100% Cacaoboter) stolt bij kamertemperatuur, waardoor lekkage van de vloeistof wordt voorkomen.

Niet geschikt voor gebruik met vloeistoffen die water bevatten.

Werkt goed met capsulematen "0" en "00". Werkt minder goed voor maat #1.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

1.Vul de capsules ongeveer 80% met behulp van de druppelaar. De capaciteit van de "0"-maat is 0,68 ml, dus vul met ongeveer 0,5 ml. De capaciteit van de "00"-maat is 0,91 ml, dus vul met ongeveer 0,7 ml.

2.Verwarm de cacaoboter tot ongeveer 30 a 40 graden zodat deze vloeibaar wordt. Verhit niet te veel, anders kan de oplossing de capsules doen smelten. Gebruik een kom met een platte bodem en giet de cacaoboter hier in.

3.Steek de bovenkant van de Capsule Machine in de oplossing. Trek de bovenkant langzaam uit de oplossing en wacht een paar seconden als er druppels zijn. Draai de bovenkant niet om. Hef het boven je hoofd en gebruik een siliconen borstel om overtollige oplossing heen en weer en op en neer van het plastic in de gaten te vegen.

4. Haal de basis van de capsule machine van de standaard. Plaats de bovenkant. Plaats op een vlakke ondergrond. Druk stevig op de zijkanten totdat de eenheid volledig is ingedrukt. Gevulde capsules worden automatisch samengevoegd en vastgehouden in de bovenkant.

5. Lijn de bovenkant uit over het droogrek, met de onderkant van de Capsule Machine bovenaan net onder de bovenkant van de verticale lip van het droogrek. Druk met beide duimen gelijkmatig en stevig op de bovenste veer. De capsules worden uitgestoten in het rek.

6.Laat de capsules één dag drogen. Beter en sneller resultaat kan worden verkregen als u het droogrek snel in de koelkast plaatst. Nadat de cacaoboter droog is, keert u het droogrek om om alle capsules uit te werpen. Als de capsules vastzitten, moet u de uitwerpduwer gebruiken om de capsules eruit te krijgen. Bewaar gevulde capsules (bij voorkeur rechtop) op een koele plaats.

Geschikt voor kinderen

Nee, volgens onze informatie is er niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan om het zonder meer aan kinderen te verstrekken. Dit houdt niet noodzakelijkerwijs in dat het product gevaarlijk is, maar het is niet specifiek ontworpen voor kinderen.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Product type

Non-Food

Inhoud

1 stuk

Ingrediënten

-

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Geschikt voor veganisten Nee
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

Dit product heeft geen biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews