MENU
0 artikelenWinkelwagen

subtotal:   00.00

Triphala

Biologische Triphala (Haritaki, Bibhitaki & Amalaki) bij Superfoodsonline | Ayurveda

Heb je vragen over Triphala? Stel ze gerust.

Wat is Triphala?

Triphala is een ayurvedisch complex (churna) samengesteld uit de gedroogde bestanddelen van drie fruitsoorten Amalaki (Emblica officinalis), Bibhitaki (Terminalia belerica), Haritaki (Terminalia chebula) die groeien in het Himalaya gebied.

Toepassing en Werking

  • Goed voor de spijsvertering*
  • Ondersteunt de darmen*
  • Is een goede darmreiniger*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Triphala poeder of extract kopen

Bij Superfoodsonline kan je zowel triphala poeder kopen als triphala capsules. Onze triphala supplementen zijn er ook biologisch gecertificeerd.

Is Triphala veilig?

Triphala is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Triphala en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Triphala bijwerkingen en nadelen?

Triphala is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Bij twijfel, overgevoeligheid voor een ingrediënt, zwangerschap of borstvoeding raadpleeg een arts.

Wat zijn de ervaringen met Triphala?

Veel mensen gebruiken Triphala langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Triphala productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Wat is een triphala churna?

Triphala churna betekent in het sanskrit dat het een mengsel van kruiden poeder is binnen de Ayurvedische geneeskunde.

Is jullie Triphala anders dan de Triphala van de tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Triphala te koop?" Wij leveren enkel de beste Triphala waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Triphala te voelen?

Triphala is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Triphala voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Triphala te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.