Échte Ubiquinol

Kaneka

Waarom Kaneka?


Kaneka Ubiquinol is afgeleid van 's werelds meest erkende en onderzochte CoQ10 ingrediënt voor 30 jaar. Kaneka Ubiquinol is een opmerkelijk innovatief product gemaakt door een van de meest vertrouwde bedrijven in de voedingsingrediëntenindustrie.

Alle supplementen gemaakt met Kaneka's Ubiquinol ingrediënt dragen het Kaneka Quality Seal. Het Kaneka Kwaliteitskeurmerk staat op meer dan 200 merken Ubiquinol.

Begin vandaag nog aan je reis om je gezondheid te ondersteunen.

shakthee kwaliteit
shakthee productie

Het Kaneka-verschil


In 2007 lanceerde de Kaneka Corporation zijn volgende generatie co-enzym Q10-product, Kaneka Ubiquinol. Vanwege Kaneka's toewijding aan het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit voedingsingrediënten, heeft het bedrijf meer dan een decennium besteed aan het onderzoeken en testen van dit baanbrekende voedingsingrediënt voordat het werd gelanceerd.

Deze voortdurende toewijding aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid is duidelijk zichtbaar in elk van de onderscheidende producten van Kaneka.

De Wetenschap: Kaneka Ubiquinol vs Kaneka Q10

Kaneka Ubiquinol is de gereduceerde en beter opneembare vorm van co-enzym Q10, en het heeft dezelfde krachtige voordelen als Kaneka Q10.

Kaneka Q10® is de merknaam van het ubiquinon ingrediënt gevonden in veel co-enzym Q10 producten
en wordt als een supplement door miljoenen mensen gebruikt in de afgelopen dertig jaar.

Ubiquinol is de actieve en meer opneembare vorm van CoQ10, maar is bij sommige mensen nog minder bekend omdat het niet beschikbaar
was in supplementen tot 2006 toen Kaneka Nutrients Kaneka Ubiquinol™ introduceerde.

Ubiquinol, een van de krachtigste bekende lipide-oplosbare stoffen, wordt op natuurlijke wijze in het lichaam geproduceerd.
Het belang ervan in cellulaire energieproductie is goed onderzocht.

Zowel ubiquinon als ubiquinol zijn van cruciaal belang voor de cellulaire ATP-productiecyclus.
Zonder de aanwezigheid van zowel ubiquinon als ubiquinol in de cellen van het lichaam, kan cellulaire energie niet worden gegenereerd of volgehouden.

Tot voor kort was de enige manier om het ubiquinolgehalte in plasma te verhogen, het om te zetten van ubiquinon in het lichaam,
waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het met de leeftijd steeds moeilijker wordt.
Het kostte wetenschappers en onderzoekers meer dan een decennium om ubiquinol te stabiliseren voor gebruik in supplementen, mede omdat het zo gemakkelijk oxideerd.

Ubiquinon zal een belangrijk supplement blijven voor diegenen die een goede gezondheid willen behouden in hun 20s en 30s.
Kaneka Ubiquinol™ zal echter van bijzonder belang zijn voor mensen van 40 jaar en ouder, of met een belemmerd vermogen om CoQ10 om te zetten.

Kaneka Voedingsstoffen


De 47 hectare grote faciliteit bevindt zich net buiten Houston, Texas en wordt onderhouden door ongeveer 75 werknemers. De productie van voedingsingrediënten werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. De beveiliging wordt strak beheerd via een systeem van toegangspoorten, sleutelbadgepunten en videocamera's. Het kwaliteitscontroleproces van Kaneka Nutrient wordt geïmplementeerd in elke stap van de productie en geïntegreerd met het beveiligingsbeheer. Kwaliteit is niet alleen een slogan, het is onze reputatie. Kaneka Nutrients past de filosofie van "kaizen" aan, wat Japans is voor "continue verbetering". Deze faciliteit produceert zowel Kaneka Q10 als Kaneka Ubiquinol.

Bio-Lab

Zowel Kaneka Q10 als Kaneka Ubiquinol worden gekweekt uit gist. Onze wetenschappers hebben een gepatenteerde streng geïsoleerd die identiek is aan de CoQ10 en Ubiquinol die je lichaam van nature produceert. Elke stap van het teeltproces wordt gemonitord en getest op kwaliteit. Het product gaat door een filter van 0,2 μm om eventuele verontreinigingen te verwijderen.

shakthee kwaliteit
shakthee productie

Testen & Kwaliteit


De gefermenteerde gist wordt gezuiverd en gekristalliseerd voordat het wordt gedroogd. Vervolgens doorloopt het een zeefproces van 250 μm om eventuele kruisverontreinigingen te weren. Elke stap van de verwerking wordt streng gecontroleerd en getest op kwaliteitsborging.

Het kwaliteitscontroleproces van Kaneka Nutrient stopt niet wanneer onze producten worden verzonden. Technici gaan routinematig naar buiten en kopen monsters van deze producten direct van de plank en brengen ze terug naar het Quality Control Lab waar ze worden getest en geanalyseerd. Eventuele afwijkingen die het kwaliteitscontroleteam identificeert, kunnen helemaal terug worden getraceerd tijdens het productieproces en helemaal terug naar de exacte giststreng waaruit het oorspronkelijk werd gekweekt, indien nodig.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline