Ubiquinol softgels 100mg

* Verplichte velden

Meer Informatie?

In preparaten met co-enzym Q10 wordt doorgaans de geoxideerde vorm van deze nutriënt toegepast, genaamd ubiquinon. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de lichaamseigen en biologisch actieve vorm van Q10.

Dit conversie-proces is niet nodig bij gebruik van Vitals Ubiquinol, een voedingssupplement dat biologisch actieve Q10 levert in een kant-en-klare vorm.

Tot voor kort kon ubiquinol nooit in supplementen worden gebruikt omdat het gemakkelijk oxideert bij blootstelling aan lucht of licht. De leverancier van Vitals Ubiquinol, het Japanse bedrijf Kaneka, is er met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat de ubiquinol volledig natuur- en lichaamsidentiek is.

Ingrediënten

Ubiquinol (Kaneka QH™) 100 mg

Andere ingrediënten

Koolzaadolie, maïszetmeel, diglycerylmono-oleaat, lecithine, glycerol, bijenwas, carrageen, di-natriumfosfaat, caramel.

Aanbevolen gebruik

1 softgel per dag bij een maaltijd met ruim water innemen.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Extra informatie

Ingrediënten

Ubiquinol (Kaneka QH™) 100 mg

Koolzaadolie, rundergelatine, diglycerylmono-oleaat, lecithine, glycerol, bijenwas, caramel.

Vegetarisch

nee

Vegan

Nee

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam