Alles over Silicium (Silica)

Silicium is, naast Collageen, hét supplement voor huid, haar en nagels. Een perfecte combinatie! Op deze pagina vind je alles over Silicium, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Silicium is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Waarom Silicium gebruiken?

Het mineraal silicium (kiezelzuur) komt in een hoge concentratie in het menselijk lichaam voor. Silicium bevindt zich vooral in bindweefsels (huid, pezen, spieren, botten, kraakbeen, haar, nagels, bloedvaten, slijmvliezen), nieren, longen en lever.

Silicium speelt een rol bij de synthese van collageen en glycosaminoglycanen (bouwstenen van alle typen bindweefsel) en hydroxyapatiet (botmineraal). Een tekort kan leiden tot problemen.

logos
wat is Silicium?
voor wie is silicium?

Voor wie is silicium?

Bijna iedereen heeft baat bij extra inname van silicium vanwege de brede ondersteuning en eigenschappen. Maar zeker sporters, ouderen, mensen die herstellende zijn van een operatie of ziekte en mensen met een lichamelijk zware baan hebben baat bij silicium.

Silicium supplementen zijn voor mensen die:

  • Veel sporten
  • Op leeftijd zijn (50+)
  • Herstellende zijn
  • Zwaar werk verrichten
logos

De toepassingen, voordelen en werking van Silicium:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

GeoSilica: De beste silicium supplementen

Het doel van GeoSilica is om hoogwaardige Silicium gezondheidsproducten te maken van geothermisch water van IJslandse geothermische centrales, om alleen de beste silicium aan een breed publiek te kunnen bieden.

Denk je aan IJsland dan zie je beelden van warmwaterbronnen, schone zeeën, unieke natuur en vooral ook van rust en kracht.

De producten zijn zorgvuldig samengesteld uit de beste en puurste ingrediënten die IJsland te bieden heeft. GeoSilica biedt 5 gezondheidsproducten aan, allen voeg je dagelijks toe aan óf je glas water/sap (10ml afgemeten in bijgeleverd maatbekertje) óf je neemt één lepel vol.

De silica is 100% natuurlijk en geregistreerd bij the Vegan Society. ⁠

De beste silicium supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Volledig natuurlijk
  • Goed opneembaar
silicium supplement
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline