Bijnier-extract

De Zuiverste Bijnier-extract formules bij Superfoodsonline

Heb je vragen over Bijnier extract? Stel ze hier gerust.

Wat is Bijnier-extract?

Op de nieren zijn twee kleine driehoekige klieren te vinden die bekend staan als de bijnieren. De bijnieren produceren een reeks van hormonen waaronder adrenaline, noradrenaline en cortisol als reactie op stress situaties. Ook androgenen zoals testosteron, dehydroepiandrosterone (DHEA) en androstenedion worden in deze kleine klieren gemaakt.

Therapeuten schrijven vaak bijnierextract supplementen voor (ook wel bijnierschorsextract genoemd of adrenal gland in het Engels). Bijnierextract heeft veel minder bijwerkingen (vrijwel geen) dan synthetisch cortisol.

Synergetische formules

Miltconcentraat en Bijnierconcentraat (klierextracten) worden vaak samen gebruikt met synergetische mengsels van vitamines en mineralen die bijdragen aan de regulering en afstemming van de reactie op stress in situaties waarbij de hypothalamus-hypofyse-bijnieras in het bijzonder betrokken is.

Diverse vitamines (A, B1, B3, B5, B6 en C) en mineralen (zink) leiden tot een passende reactie op de stress-situatie, ze bevorderen het vrijkomen van energie uit koolhydraten en versterken de werking van het immuunsysteem.

Deze bestanddelen zijn voor het lichaam van wezenlijk belang om goed te kunnen reageren op stress, in situaties die onverwacht zijn ontstaan en langdurige stress veroorzaken.

Is Bijnier-extract veilig?

Bijnier-extract is een supplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bijnier-extract er zijn nooit resultaten geweest, mits je kiest voor een goede kwaliteit, die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Bijnier-extract bijwerkingen en nadelen?

Enkele mensen ervaren lichte darmklachten tijdens het gebruik van Bijnier-extract, maar dit is vrij zeldzaam. Wij adviseren altijd om bij twijfel laag te beginnen met doseren.

Wat zijn de ervaringen met Bijnier-extract?

Veel mensen gebruiken Bijnier-extract langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bijnier-extract productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline