Bij Superfoodsonline

Krachtige Natuurlijke
Nootropics

Wat zijn Nootropics?

Nootropics zijn wetenschappelijk ontworpen en geformuleerd om mentale en psychologische functies naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn vaak samengesteld uit unieke verbindingen die de hersenen stimuleren. Dit wordt vaak gedaan door ondersteuning van neurotransmitters, energie- en focusniveau en mentale helderheid.

Het woord "nootropics" kan niet direct worden herleid tot waar het voor staat. De betekenis is echter relatief eenvoudig. Het woord bestaat uit twee Griekse woorden: "noot" (geest) en "trepein" (verbuiging). "Nootropic" staat voor een stof die de mentale functie ondersteunt. Er zijn verschillende soorten noötropica, die op verschillende manieren werken.

features elke dag
features elke dag

Kies voor natuurlijke stoffen

Chemische noötropica, zoals piracetam en aniracetam, zijn geregistreerd als drugs en kunnen niet zonder recept worden verkocht. Gelukkig kunnen natuurlijke stoffen minstens zo effectief zijn. Vooral wanneer ze in combinatie worden gebruikt (nootropics-stack).

Overzicht van de verschillende soorten

Nootropics zijn er in verschillende soorten en maten. Hier is een kort overzicht van de meest gebruikte typen:

De stimulerende nootropics werken in op de hersennetwerken die betrokken zijn bij alertheid, concentratie en energie. Dit type kan ook ondersteuning bieden aan mensen die snel vermoeid zijn. Sommige stoffen van dit type werken in op ons dopaminesysteem in de hersenen, vaak door de afbraak te vertragen of te stoppen.

De serotonerge nootropic helpt het systeem dat betrokken is bij stemmingsregulatie, dat een stof bevat die de afbraak van deze gebieden remt.

Adaptogenen nootropics zijn stoffen die het lichaam beschermen tegen stress en het aanpassingsvermogen verbeteren. Ze hebben vaak een stabiliserend effect op de bijnieren en helpen pieken in stress te verminderen. Responsiviteit en motorische controle kunnen door deze stoffen worden ondersteund.

Deze GABAerge nootropics werken op het GABA-systeem van de hersenen, dat specifieke hersenactiviteit remt. Dit kan een gevoel van ontspanning geven, waardoor de geest helderder wordt.

De circulatiestimulerende noötropica hebben een positief effect op de bloedcirculatie naar de hersenen. Geheugen voordelen in het bijzonder.

elke dag junior

✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline