Alles over Rehmannia

Wat is Rehmannia?

Rehmannia is ook wel bekend als Chinese foxhol, dìhuáng of gān dìhuáng.

Meest gestelde vragen over Rehmannia:

Is Rehmannia veilig?

Rehmannia is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Rehmannia en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Rehmannia bijwerkingen en nadelen?

Rehmannia is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Rehmannia schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Rehmannia, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Rehmannia te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Rehmannia?

Veel mensen gebruiken Rehmannia langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Rehmannia productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Rehmannia anders dan de Rehmannia van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Rehmannia te koop?" Wij leveren enkel de beste Rehmannia waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Rehmannia te voelen?

Rehmannia is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Rehmannia voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Rehmannia te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2022 Superfoodsonline