Neem

Biologische Neem (Olie & Extracten) Kopen bij Superfoodsonline | Ayurveda

Neem (Azadirachta indica) is een Ayurvedisch kruid uit India. Het is misschien wel de meest gebruikte kruid in de Ayurveda voor algemeen gebruik.

Neem Olie voor de Huid

Van Neem wordt vaak een olie gemaakt voor uitwendig gebruik op de huid.

Wil je advies over Neem?

Heb je vragen over Neem? Wil je weten hoe jij Neem het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Neem:

Is Neem veilig?

Neem is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Neem en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Neem bijwerkingen en nadelen?

Neem is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Neem schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Neem, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Neem te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Neem?

Veel mensen gebruiken Neem langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Neem productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Neem anders dan de Neem van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Neem te koop?" Wij leveren enkel de beste Neem waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Neem te voelen?

Neem is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Neem voelen de effecten na 2-3 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Neem te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline