Gotu Kola

Zuivere Biologische Gotu Kola bij Superfoodsonline

Wat is Gotu Kola?

De Gotu kola (Centella asiatica) plant, in het Nederlands de "Aziatische Waternavel", komt van oudsher voor in India en China, maar wordt ook in Japan en Indonesië gevonden. Van de plant worden over het algemeen de bladeren en de stam (stengel) gebruikt voor de gezonde en geneeskrachtige werking en effecten.

Gotu kola heeft een centrale rol in de ayurvedische geneeskunde en wordt voornamelijk gebruikt voor de krachtige effecten op de hersenen* en het psychologisch functioneren*. Het draagt bij aan het leervermogen* en werkt als een uitstekende ondersteuning voor het geheugen*.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Gotu Kola en de hersenen

De werking op de hersenen kan toegeschreven worden aan het vermogen van Gotu Kola om de bloedsomloop en de aanvoer van zuurstof naar de hersenen te verbeteren. Dit kan heel goed complementair werken met een supplement dat de aanmaak van neurotransmitters verhoogt. Het ondersteunen van de bloedtoevoer naar de hersenen heeft effect op ons geheugen en de snelheid waarmee we eerder opgeslagen informatie naar boven kunnen halen.

Is Gotu Kola veilig?

Gotu Kola is een superfood kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met de Gotu Kola en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Gotu Kola bijwerkingen en nadelen?

Gotu Kola kun je beter niet samen gebruiken met middelen die hersenstofwisseling beinvloeden of bloedverdunnend werken. Gotu Kola heeft geen interactie met die stoffen, maar de effecten kunnen overlappen.

Wat zijn de ervaringen met Gotu Kola?

Veel mensen gebruiken Gotu Kola en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Gotu Kola productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Gotu Kola anders dan de Gotu Kola van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Gotu Kola te koop?" Wij leveren enkel de beste Gotu Kola waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Gotu Kolai te voelen?

Gotu Kola is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Gotu Kola voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Gotu Kola te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.