Bhringraj

Bhringraj voor het haar bij Superfoodsonline

Bhringraj is het belangrijkste ingredient in de ayurveda voor de gezondheid van het haar. Op deze pagina vind je alles over Bhringraj, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Bhringraj poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Bhringraj?

Bhringraj (Eclipta Alba) wordt verkregen uit de gedroogde en gemalen bladeren van de Eclipta Alba. De Bhringraj plant behoort net als Brahmi, tot de familie Asteraceae en komt oorspronkelijk uit India. De plant groeit vooral in vochtige en warme gebieden. Het wordt in India traditioneel gebruikt als middel dat de gezondheid van het haar ondersteunt. Ook zou Bhringraj bijdragen aan de vermindering van roos. Bhringraj legt een bruinachtig glansje over je haar. Het is zeker niet zo sterk als indigo.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Goed voor de gezondheid van het haar*
  • Behandeld roos*
  • Zuivert de hoofdhuid*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Waarschuwing & Veiligheid

Er is geen twijfel over of Bhringraj een bijzonder gezond kruid is met een brede toepassing. Desalniettemin moet er rekening gehouden worden met eventuele bijwerkingen of allergische reacties. Als je last hebt van complexe problematiek, gevoelig reageert op kruiden of reguliere medicijnen gebruikt adviseren we je om je arts hierover in te lichten. Daarnaast vind je veel informatie over verantwoord gebruik van superfoods, kruiden en supplementen op de veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Bhringraj? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Hoe gebruik ik Bhringraj het beste?

Je kunt Bhringraj met warm water vermengen en tussen wasbeurten door je haar een opfrisser geven. Laat het masker een kwartier tot een half uur in je haar zitten. Goed uitspoelen en daarna een spoeling van bijvoorbeeld amla en aloe of azijn-waterspoeling om de harde mineralen te verwijderen uit je haar. Na de spoeling heeft je haar meer volume. Ook zijn je haren en hoofdhuid schoner en de haren kunnen een bruin glansje hebben gekregen. Bhringraj geeft nl. een bruinachtige kleur af, echter licht. Mensen met blond haar kunnen het beste eerst een proefplukje haar behandelen om te zien wat de kleur wordt. Hoe langer de inwerktijd en hoe vaker je Bhringraj gebruikt, hoe meer zichtbaar de kleurverandering.

Is Bhringraj veilig?

Bhringraj is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bhringraj en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Bhringraj bijwerkingen en nadelen?

Bhringraj is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Bhringraj?

Veel mensen gebruiken Bhringraj langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bhringraj productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Bhringraj anders dan de Bhringraj van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Bhringraj te koop?" Wij leveren enkel de beste Bhringraj waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Bhringraj te voelen?

Bhringraj is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bhringraj voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bhringraj te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline