Alles over Bacopa Monnierie

Bacopa (Brahmi) is een kruid voor voor concentratie, leervermogen en de gezondheid van de hersenen. Op deze pagina vind je alles over de Bacopa Monnierie, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bacopa Monnierie is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bacopa Monnierie?

Bacopa monnieri wordt, naast Ashwagandha, gezien als het meest belangrijke en krachtigste tonic in de Ayurvedische geneeskunde. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om mensen van alle leeftijden te helpen om nieuwe informatie te leren en te onthouden. Het is ook van oudsher gebruikt om op natuurlijke wijze psychische problemen aan te pakken. Problemen gerelateerd aan stemmingen en cognitief functioneren.

In oude Vedische teksten wordt Bacopa geclassificeerd als een 'rasayana' – een plantaardige stof dat een lange levensduur ondersteunt. In Ayurvedische teksten wordt Bacopa “Brahmi” genoemt en dat betekent in het Sanskriet ‘Bewustzijn en wijsheid’. Vandaag de dag gebruiken Ayurvedische artsen Bacopa om cognitie, focus en concentratie te ondersteunen.Een studie uit 2002 gepubliceerd in het tijdschrift Neuropsychopharmacology vond dat het gebruik van Bacopa monnieri gedurende drie maanden de functies van het korte termijn geheugen functie hielpen ondersteunen.

De toepassingen, voordelen en werking van Ashwagandha:

✔  Bevordert het concentratievermogen*

✔  Voor het geheugen*

✔  Voor geestelijke energie*

✔  Voor een goede gemoedstoestand*

✔  Voor een heldere geest*

✔  Goed voor de hersenen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Concentratie problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Waar is Bacopa goed voor? Bacopa werkt door de stoffen Bacoside A en Bacoside B. Dit zijn twee natuurlijke verbindingen die transmissie tussen zenuwcellen beinvloedt. De Bacosiden zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning aan de hersenen. Bacosiden helpen de natuurlijke productie van de neurotransmitters Acetylcholine, Serotonine en GABA goed te laten verlopen.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Bacopa? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Bacopa:

Is Bacopa veilig?

Bacopa is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bacopa en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Bacopa bijwerkingen en nadelen?

Bacopa is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Bacopa?

Veel mensen gebruiken Bacopa langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bacopa productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Bacopa anders dan de Bacopa van de tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Bacopa te koop?" Wij leveren enkel de beste Bacopa waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Bacopa te voelen?

Bacopa is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bacopa voelen de effecten na 2-4 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bacopa te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

bacopa-brahmi-bio

Top Keuze: Bacopa Brahmi BIO:

Brahmi (Bacopa Monniera) is een kruid dat in de Ayurveda van oudsher veel wordt toegepast voor het geheugen. Daarnaast wordt Brahmi ook vaak gebruikt voor het verzorgen van de hoofdhuid en donker haar.

Deze uitstekende Brahmi Bacopa is zuiver en 100% biologisch poeder.

Meer informatie


✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline