Arjuna

Biologische Arjuna Churna bij Superfoodsonline | Ayurveda

Wat is Arjuna?

De werkzame stoffen die verantwoordelijk zijn voor de effecten van Arjuna zijn Arjunone en Arjunolone, wetenschappelijk onderzochte stoffen die vrijwel in niets anders zitten dan in Arjuna. Arjuna (Terminalia arjuna) wordt ingezet voor een ondersteuning aan hart en bloedvaten* in de Ayurveda. Het is een hele veilige stof die geen interacties heeft met bekende reguliere medicijnen voor hart, bloeddruk en cholesterol.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Waarschuwing & Veiligheid

Er is geen twijfel over of Arjuna een bijzonder gezond kruid is met een brede toepassing. Desalniettemin moet er rekening gehouden worden met eventuele bijwerkingen of allergische reacties. Als je last hebt van complexe problematiek, gevoelig reageert op kruiden of reguliere medicijnen gebruikt adviseren we je om je arts hierover in te lichten. Daarnaast vind je veel informatie over verantwoord gebruik van superfoods, kruiden en supplementen op de veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Arjuna? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Is Arjuna veilig?

Arjuna is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Arjuna en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Arjuna bijwerkingen en nadelen?

Arjuna is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Arjuna?

Veel mensen gebruiken Arjuna langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Arjuna productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Arjuna anders dan de Arjuna van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Arjuna te koop?" Wij leveren enkel de beste Arjuna waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Arjuna te voelen?

Arjuna is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Arjuna voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Arjuna te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline