Arjuna

Biologische Arjuna Churna bij Superfoodsonline | Ayurveda

Wat is Arjuna?

Arjuna (Terminalia arjuna) wordt ingezet voor een ondersteuning aan hart en bloedvaten in de Ayurveda. Het is een hele veilige stof die geen interacties heeft met bekende reguliere medicijnen voor hart, bloeddruk en cholesterol.

Voor het Hart: Arjunone en Arjunolone

De werkzame stoffen die verantwoordelijk zijn voor de effecten van Arjuna zijn Arjunone en Arjunolone, wetenschappelijk onderzochte stoffen die vrijwel in niets anders zitten als Arjuna.

Is Arjuna veilig?

Arjuna is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Arjuna en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Arjuna bijwerkingen en nadelen?

Arjuna is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Arjuna?

Veel mensen gebruiken Arjuna langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Arjuna productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Arjuna anders dan de Arjuna van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Arjuna te koop?" Wij leveren enkel de beste Arjuna waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Arjuna te voelen?

Arjuna is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Arjuna voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Arjuna te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.