Aloe Vera

Biologische Aloe Vera Sap, Gel en Poeder

Aloe vera is één van de meest gebruikte superfoods. Op deze pagina vindt je alles over Aloe vera, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vindt je alle Aloe vera poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Heb je vragen over Aloe Vera? Stel ze gerust.

Wat is Aloe Vera?

Aloë vera (Aloe vera) is een succulent uit de affodilfamilie (Asphodelaceae). De plant heeft een korte, houtige stam van 30-50 cm hoog, die aan de basis uitlopers vormt of zich vertakt. De bladeren staan vaak opeengedrongen. Ze zijn blauwgroen, zeer succulent, 40-50 cm lang en aan de basis 7-8 cm breed, waarna ze zich versmallen tot een punt. Aan de onderkant zijn de bladeren afgerond en ze hebben aan de randen uit elkaar staande, driehoekige, bleekgroene, hoornachtige tanden.

Verschillende vormen

Het plantensap kan worden gebruikt als wondmiddel en tegen zonnebrand. Het wordt veel in cosmetica verwerkt. Het vruchtvlees wordt verwerkt in dranken. De winning vindt plaats door de bladeren af te snijden en het hieruit druppelende sap te verzamelen en in de lucht te laten drogen. De vlezige bladen kunnen ook van hun groene buitenzijde worden ontdaan met een scherp mes. De geleiachtige binnenkant komt dan vrij.

Aloe vera gel

Aloë vera gel wordt gewonnen uit het binnenste van de bladeren. De bladeren worden in de lengte doorgesneden. De gel wordt opgevangen en vermalen totdat er een heldere substantie ontstaat. Aloe vera gel is een natuurlijke bron van vitaminen, aminozuren, enzymen, mineralen en sporenelementen. Aloë vera gel bevat essentiële bioactieve ingrediënten zoals polysacchariden.

Aloe vera sap

Aloë vera sap wordt gemaakt van de bladeren waaruit de gel al is gewonnen. Het overgebleven deel van de bladeren wordt fijngemalen, waarna het sap eruit wordt geperst. Het vruchtvlees wordt in diverse drankjes als verfrissende toevoeging gebruikt.

Is Aloe vera veilig?

Aloe vera is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Aloe vera en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Aloe vera bijwerkingen en nadelen?

Aloe vera is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. In te grote hoeveelheden kan Aloë Vera een laxerend effect hebben. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Aloe vera?

Veel mensen gebruiken Aloe vera langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Aloe vera productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Aloe vera anders dan de Aloe vera van de Kruidvat?

Zeker, wij leveren enkel de beste Aloe vera waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Aloe vera te voelen?

Aloe vera is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Aloe vera voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Aloe vera te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline