Biologische certificering van Superfoodsonline

Biologische certificering door Skal

Biologisch winkelen bij Superfoodsonline is 100% betrouwbaar. Sinds 7 mei 2014 heeft Superfoods online een biologisch certificaat van Skal. Dit is de enige bio controle organisatie in Nederland. Onze biologische producten (waaronder Purason) en webwinkel voldoen aan alle eisen van de Skal.

Onze Skal gevevens zijn: Skalnummer:102338, Bio-certificaatnummer: 967980, NL-BIO-01.

Biologische certificering door Soil Association

De biologische producten van veel van onze merken zijn gecertificeerd door de Soil Association, een groep van biologische certificatie-instellingen in het Verenigd Koninkrijk. De Soil Association staat onder toezicht van DEFRA (departement voor milieubeheer, voedselvoorziening en plattelandszaken). De rol van de Soil Association is ervoor te zorgen dat alle voedingsmiddelen die verkocht worden als biologisch dat ook daadwerkelijk zijn. De DEFRA doet daarbij ook audits van elke fase van de bevoorradingsketen, vanaf de groei van de producten tot en met de export.

Geen certificering

Als een product niet te verkrijgen is als biologisch, dan geven we dit duidelijk aan, onder het kopje "Certificering".

Certificering logo's

Soil Association certificatie, aangegeven door het logo van de Soil Association en het EU-biologische blad logo geven de garantie dat producten biologisch zijn. Alle biologische producten bij Superfoodsonline hebben deze biologische keurmerken. zie logo’s hieronder:

bio keurmerk
Soil Association logo
purason skal

Voor de producten van Purason zijn de codes NL-BIO-01 of GB-ORG-05 of DE-OKO-001