Kelp

Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking en energiestofwisseling

In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen. Kelp staat bekend als natuurlijke bron van jodium.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Niet gebruiken bij zwangerschap(wens) of borstvoeding.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingrediënten

120 tabletten, één tablet bevat:

Ascophyllum nodosumextract (kelp) 176 mg - 0,085 % jodium 150 microgram

Andere ingrediënten: vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), Ascophyllum nodosumextract, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, talk), glansmiddel (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), Urtica dioica.

Allergenen Informatie

Bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs

Inhoud

120 tabletten