Alles over PABA

PABA is de afkorting voor para-aminobenzoëzuur. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de PABA, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat PABA is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is PABA?

PABA is de afkorting voor para-aminobenzoëzuur. Sommige deskundigen beschouwen PABA als een onderdeel van het vitamine B-complex. Het is echter eigenlijk een aminozuur en niet echt een vitamine. PABA vind je bijvoorbeeld terug in groene bladgroenten, lever en yoghurt.

PABA (para-aminobenzoëzuur) is nog niet zo lang geleden ontdekt. PABA komt van nature voor in yoghurt, orgaanvlees, groene bladgroenten en tarwekiemen. Daarnaast is het menselijk lichaam in beperkte mate in staat om zelf PABA aan te maken.

wat is PABA?
wat doet PABA?

Hoe werkt PABA?

PABA is belangrijk voor de vorming van DNA en de aanmaak van melanine. Het speelt ook een belangrijke rol bij de aanmaak van hormonen, enzymen en aminozuren die nodig zijn voor een gezond functioneren.

De toepassingen, voordelen en werking van PABA:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan paba worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken in combinatie met sulfonamiden (een antibioticum).

acerola recept

Meest gestelde vragen over PABA:

PABA wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met PABA en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken PABA langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende PABA productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste PABA te koop?" Wij leveren enkel de beste PABA waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

PABA is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van PABA voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag PABA te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2022 Superfoodsonline