Your Flora Regenesis Caps

Living Nutrition Your Flora Regenesis bevat de effectieve symbiotic Kefi-soya™. Het is gefermenteerd doormiddel van 35 verschillende probiotische stammen in een compleet levend microben ecosysteem om de darmflora te optimaliseren. Regenesis bevat ook biologische artisjok en chicorei, geschikt om de darmflora te herkoloniseren en de vertering te stimuleren.Toepassing:Is goed voor de spijsvertering
Draagt bij aan een normale darmwerking

Kenmerken:

Bevat Kefi-soya™
Gefermenteerd
Voor de darmflora
Met artisjok en chicorei
60 capsules
 28,95
60 capsules
12-2019
  •  27,50
    2 stuks
    5% korting
  •  26,06
    3 stuks
    10% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Flora Symbiotic Kruiden Supplementen

De Your Flora symbiotische collectie van Living Nutrition biedt een complete en natuurlijke ondersteuning van de darmflora. Elke product is 100% naturlijk, gefermenteerd en biologisch gecertificeerd door de Soil Association.

Het unieke fermentatie proces Kefi-soyaTM is wat de symbiotische producten zo speciaal maakt. Ze zijn gemaakt met gefermenteerde non-GMO biologische sojamelk en bieden alles aan wat de natuur te bieden heeft voor de darmflora. Het bevat microben, kolonisatie factoren, een ondersteunende omgeving en alle nutrienten zoals L-glutamine, l-glycine, l-proline, neurotransmitters, vetzuren, antioxidanten, peptiden, vitaminen & mineralen.

De producten zijn allemaal gemaakt met 35 verschillende gezonde probiotische stammen binnen de meest gunstige omgeving om de bacterien te laten overleven. De probiotica producten hoeven niet gekoeld bewaard te worden en zijn geschikt voor veganisten.

Extra informatie

Voedingssupplement

Combinatiepreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: 1 tot 3 capsules per dag, met of zonder voedsel.

Ingrediënten

Per 3 capsules:

Kefi-soya (Gefermenteerde biologische sojamelk) - 400 mg
Biologische Artisjok (blad) - 400 mg
Biologische Chicorei (wortel) - 400 mg

(Gefermenteerd, gevriesdroogd) * Sojamelk (Glycine Max), * Artisjok (Cynara Scolymus L.) Blad, * Cichorei (Cichorium Intybus) Wortel, Plantaardige cellulosecapsule (hydroxypropylmethylcellulose).

* Biologische ingrediënten.

Allergenen Informatie

Bevat soja.

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja

Inhoud

60 capsules

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen