SAMe 200 mg

Kenmerken:

  • 60 Vegacaps
 51,95
60 vegacaps
11-2018

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

SAMe 200 mg van het merk Vitals. In deze verpakking zit 60 vegacapsules.

Zoek verder naar:

Merken > Vitals

Extra informatie

Waarschuwingen

Let op: Gebruik SAMe niet bij bipolaire stoornis, migraine, hemofilie of de ziekte van Parkinson. Stop met het gebruik van SAMe twee weken voorafgaande aan een operatie.

Dit product is een voedingssupplement (Aminozuurpreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik als voedingssupplement voor volwassenen, 1-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

S-adenosyl-L-methionine (SAMe) is een zwavelhoudend aminozuur met een diversiteit aan functies in het lichaam. Het is onder meer de belangrijkste ‘universele’ methyldonor (donor van CH3-groepen) bij methyleringsreacties in het lichaam, speelt een belangrijke rol in de zwavelstofwisseling en is de voorloperstof van glutathion, de belangrijkste intracellulaire antioxidant.

SAMe is onder meer betrokken bij de aanmaak van DNA en RNA, fosfolipiden, carnitine, taurine, cysteïne, creatine, polyamines, hormonen en neurotransmitters. SAMe wordt met name in de lever gemaakt uit het essentiële aminozuur methionine en ATP (adenosinetrifosfaat). 

Ingrediënten

S-adenosyl-L-methionine-disulfaattosylaat, antiklontermiddel: rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Voedingswaarde

Samenstelling per capsule (dagdosering):  

S-adenosyl-L-methionine (SAMe)(uit S-adenosyl-L-methionine-disulfaattosylaat) 200 mg

Allergenen Informatie

Bevat geen: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO

Inhoud

60 vegacaps

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam