Biologische Erwten Proteine bij Superfoodsonline

Erwten Proteine: Ideeal om op gewicht te blijven

Erwten proteïne is op dit moment waarschijnlijk de populairste vegan eiwit die je kunt online kunt kopen. Het heeft een aanzienlijk hoog eiwitgehalte van 75 tot 80%. Het is zeer biobeschikbaar, wordt goed opgenomen en bevat veel BCAA. Voor mensen die liever geen zuivel- en dierlijk eiwitten willen hebben is erwten proteine een hele goede vervanger. Kies voor een goed product en je hebt een 100% natuurlijk, pure proteine zonder toevoegingen.

Kenmerken Erwten proteïne:

Erwten proteïne met 80% puur eiwit
Volledig Vegan Veganistisch
Het eiwit uit groene erwten
Voor in jouw eiwitrijke smoothies
Voor in jouw vegan eiwitshake
Lactosevrij
Zuivelvrij
Glutenvrij

Erwten proteïne is zeer gemakkelijk te gebruiken in de dagelijkse smoothie of eiwitshake. Vooral voor mensen die op gewicht willen blijven, een gezond dieet volgen of veel sporten zijn eiwitten van cruciaal belang voor het ondersteunen van sterkere spieren, instandhouding van spieren en herstel.

Kan iedereen erwten proteine gebruiken?

Erwten proteïne is volledig plantaardig en daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten. Voor mensen die allergien hebben, of voedselintoloranties is erwten eiwit ideaa. Het is vrij van zuivel, lactose, tarwe, gluten en soja. Zelfs mensen met een grote gevoeligheid is deze proteine heel verdraagbaar.

Heb je liever een ander soort Proteine?

We hebben een groot assortiment van verschillende eiwit producten, die vindt je hier.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline