12,95
60 ml
02-2020

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast is selenium goed voor haar en nagels. Ook ondersteunt selenium de schildklier en de kwaliteit van sperma. Liquid Minerals is een unieke serie van zes vloeibare voedingssupplementen met mineralen en spoorelementen: Multi-Trace, Borium, Chroom, Magnesium, Selenium en Zink & Koper. Alle mineralen en spoorelementen in Liquid Minerals zijn volledig opgelost in water (als elektrolyten, ionen) en worden door hun elektrische geladenheid heel gemakkelijk en snel opgenomen. De mineralen en spoorelementen zijn in de vorm van ionen als het ware ‘voorverteerd’ en direct beschikbaar voor biologische processen.

• werkzaam als antioxidant

• zorgt mede voor een goede weerstand

• ondersteunt de schildklierfunctie

• makkelijk opneembaar

Aanbevolen gebruik

Neem met de Opti-Dose druppelaar 1 ml per dag. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel.

Samenstelling per 1 ml (dagdosering): % ADH

Chloride (uit CMD*) 55 mg 7%

Magnesium (uit CMD*) 20 mg 4%

Sulfaat (uit CMD*) 4 mg

Selenium (natriumselenaat) 100 mcg 182%

Borium (uit CMD*) 80 mcg * CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Overige ingrediënten:

Gezuiverd water, zeewaterconcentraat (CMD*), voedingszuur: citroenzuur; natriumselenaat, conserveermiddel: kaliumbenzoaat (<0,1 %). Een lichte kristallisatie kan optreden, maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product.

* CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Extra informatie

Allergenen Informatie

Vrij van gluten, lactose, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 ml

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam