Mushroom Coffee Mix Cordyceps & Chaga

* Verplichte velden

Mushroom Coffee Cordyceps & Chaga van Four Sigmatic is een verfijnde en heerlijke combinatie van koffie, chaga en cordyceps. Het beste aan de koffiepoeder van Four Sigma Foods is dat je allemaal extra voordelen krijgt zonder dat je de geweldige smaak van koffie opoffert. We bieden het ook per zakje aan om te proberen en bijna iedereen komt terug.

Kenmerken:

Koffie Nootropic
Bevat Cordyceps en Chaga
Met Rhodiola Rosea
Voor energie
Geweldige smaak
Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Waarom instantkoffie kopen?

Of het nu is vanwege de antioxidanten of de energie boost, koffie is een van de meest genuttigde superfoods. We drinken het al honderden jaren.

Alleen is instant koffie iets wat we nog niet zo lang drinken en ook niet zo veel. Four sigmatic wil daar verandering in brengen met deze vernieuwende instantkoffie die de smaak en geur heeft van onze vertrouwde koffie.

Dit doen ze met de Mushroom koffie mixen. Door hun unieke samenstelling bevatten de mushroom koffie mixen minder cafeïne maar geven toch dubbele energieboost, ook is deze koffie van nature minder zuur en zachter van smaak door de toevoeging van paddenstoelen

Hoe bereid je deze koffie?

Deze instant koffie is heel eenvoudig te bereiden op 1 zakje schenk je 250 ml gekookt water even roeren en drinken maar. Voor een nog grotere traktatie kun je mushroom coffee kun je een beetje cacaopoeder of kokosolie aan je koffie toevoegen. Of drink het met een beetje koffiemelk, kokosmelk, amandelroom of roomboter.

Als je van Wienermelange houdt, dat is deze cordyceps koffie met cacao echt een aanrader. Door deze koffie te combineren met cacao heb je de heerlijke smaak van cacao en koffie samen met de voordelen van chaga en cordyceps. Wil je het graag iets romiger dan is het een aanrader een beetje boter of kokosolie toe te voegen. Maar wat nou als het warm weer is wie heeft er dan zin in koffie? Gelukkig is deze koffie erg geschikt om een heerlijke iced latte van te maken.

Hiervoor heb je nodig:

1 zakje Mushroom coffee cordyceps & chaga

250 ml ijskoude gewone melk of een andere melk die je lekker vind bijvoorbeeld amandelmelk of havermelk.

Voor een zoetje kun je eventueel een beetje honing toevoegen en klaar is je iced latte. Lekker op warme zomer dagen.

Wat zit er in Mushroom coffee cordyceps & chaga

100% Arabica bonen.

Four Sigmatic gebruikt voor het maken van hun koffie producten 100 procent Arabica bonen die groeien in de vulkanische bodem van Zuidoost-Azië. Het wordt op grote hoogte in de schaduw gekweekt, zonder het gebruik van pesticiden. Wanneer de bonen zijn geoogst roosteren en brouwen van de bonen om daarna de koffie te concentreren door verdamping. Na het concentreren moet er een poeder van gemaakt worden hiervoor maakt four sigmatic gebruik van een spray dry proces. Kort gezegd word er dan onder hoge druk van hete lucht het concentraat gedroogd en blijft er een poeder over.

Chaga

Koffie is van nature een iets zure drank, waardoor sommige mensen maagproblemen ervaren wanneer ze het drinken. Four Sigmatic heeft hiervoor een oplossing ze voegen een extract van de Chaga Champignons toe aan de koffie. Chaga heeft een hoog alkalisch gehalte daardoor lost het de problemen die het zure van de koffie veroorzaakt op. Daarnaast zorgt de Chaga voor een fijne smaak. De krachtige antioxidanten, anti-virale effecten en immuun-booster eigenschappen van chaga-paddenstoelen transformeren je kopje koffie van een energie versterkende traktatie tot een gezondheidsverbeterende keuze.

In dit koffiemengsel gebruikt Four Sigmatic de meest vooraanstaande, wild gekweekte Chaga dubbel extract. Ze maken gebruik van een dubbel extract omdat Four sigmatic de hoogste biologische beschikbaarheid wil waarborgen. Een dubbel extract houd in dat zowel een warm water als een alcohol extractie op de paddenstoelen wordt uitgevoerd. Door de warmte gebruikt bij de extractie bevat het eindproduct geen alcohol meer. Alle paddestoelen die Four sigmatic gebruikt worden na het extractieproces gestandaardiseerd zodat het eindproduct minstens 30 procent polysacchariden (meer dan 15 procent bèta-glucanen) en 2 procent triterpenen te bevat. Alle extract poeders van Four sigmatic zijn vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en bevatten geen vulmiddelen.

Het grootste voordeel aan de koffiepoeders van Four sigmatic is waarschijnlijk nog wel dat je allemaal extra voordelen krijgt zonder dat je de geweldige smaak van koffie opoffert. In Finland hadden ze in de tweede wereldoorlog al door dat de smaakprofielen en het mondgevoel van gewone koffie- en chaga-champignons dichtbij elkaar liggen. Chaga paddenstoelen werden toen al als koffie vervanging gebruikt.

Rhodiola

In de Four sigmatic cordyceps & chaga wordt gebruik gemaakt van rhodiola wortel dit is een van de meest krachtige adaptogenen. Het kan helpen om concentratie, geheugen en alertheid te verbeteren. Four sigmatic rhodiola wortels worden in het wild verzameld uit de bergen van Tibet en geëxtraheerd in water en alcohol om de absorptie te verhogen.

Certificering.

Four Sigmatic koffie is nog niet gecertificeerd biologisch, maar al hun producten zijn uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat het absoluut nul pesticiden bevat. Ook voeren ze voortdurend laboratoriumtesten uit via externe bureaus om er zo 100% zeker van te zijn dat de niveaus van mycotoxinen minimaal zijn. In plaats van een hoge prijs te betalen voor een biologische certificering richt Four Sigmatic zich er op dat de hoogste kwaliteit gewaarborgd is en de krachtigste producten worden verkregen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Doe een zakje Mushroom Coffee Cordyceps & Chaga in een kop en giet hier 250 ml water overheen. Voeg daar eventueel nog wat koffiemelk, kokosmelk, amandelroom of roomboter aan toe.

Ingrediënten

Oploskoffie, Chaga dual-extract, Cordyceps dual-extract.

Biologisch

Nee

Distributeur

Four Sigmatic - Mandenmakerstraat 6, 2222 AX, Katwijk