Maca Alive Caps

Gefermenteerde Maca
Met een heel hoog aanzien in de traditionele Peruviaanse cultuur, werd vooral de oude gefermenteerde Maca het meest gebruik. Living Nutrition gebruikt een traditioneel recept (80% Zwarte Maca, 15% Rode Maca, 5% Gele Maca) gecombineerd met Camu Camu voor extra vitamine C.

Living Nutrition gebruikt een uniek fermentatie proces om de opname van Maca significant te verbeteren en daarnaast de werkzame actieve stoffen beter naar voren te laten komen.

Toepassing:
Maca verbetert het aanpassingsvermogen

Ondersteunt het libido

Geeft energie

Kenmerken:

Biologische maca
Gefermenteerd
Ultieme opname
Sterke werking
60 capsules
Houdbaarheidsdatum 09-2020
Levertijd In voorraad
 •  € 31,95
  1 stuk
   
 •  € 30,35
  2 stuks
  5% korting
 •  € 28,76
  3 stuks
  10% korting
 € 31,95
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Gefermenteerde Kruiden Supplementen

De collectie van Living Nutrition bestaat uit kefir-kombucha gefermenteerde producten die zijn geinspireerd door natuurlijke geneeskruiden uit het verre verleden. Door gebruik te maken van oude traditionele recepturen die door de generaties zijn doorgegeven is Living Nutrition erin geslaagd om de beste biologische ingredienten te fermenteren door een uniek kefir-kombucha fermentatie process.

Living Nutrition maakt gebruik van een uniek fermentatie process om de hoeveelheid gezonde voedingstoffen sterk te verhogen en om de werkzame stoffen nog beter hun werking te kunnen laten doen. Living Nutrition formules worden aanzienlijk beter opgenomen dan gewone voedingssupplementen die niet gefermenteerd zijn. Door fermentatie krijg je een enzymrijk product, vol met microflora in een organische voedselmatrix dat het lichaam heel gemakkelijk kan opnemen en verwerken.

Alle producten zijn biologisch gecertificeerd door de Soil Association, vrij van toevoegingen, bindmiddelen en vulstoffen en kunnen ook door veganisten worden gebruikt.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: 1 tot 2 capsules per dag, met of zonder voedsel.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C) en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Combinatiepreparaat

Inhoud

60 capsules

Ingrediënten

Biologische Maca wortel (Gefermenteerd) - 140 mg
Biologische raw gelatiniseerde Maca wortel - 140 mg
Biologische Camu Camu fruit - 120 mg

(Gefermenteerd, gevriesdroogd) Maca (Lepidium Meyenii) Wortel, * Rauwe Gelatiniseerde Maca (Lepidium Meyenii), * Camu Camu (Myrciaria Dubia) Fruit, Plantaardige Cellulose Capsule (Hydroxypropyl Methylcellulose).

* Biologische ingrediënten.

Allergenen

Dit product bevat geen allergenen.

Biologisch

Ja

-
Ervaringen & Reviews