Maca poeder raw biologisch

* Verplichte velden

Meer Informatie?

Purason: Beste Prijs/kwaliteit Gele Maca

Gele Maca poeder van Purason is de zoetste en meest verkrijgbare variant van maca. Voor een goede prijs/kwaliteit is dit de aanbevolen soort.

Voor vrouwen is het een van de beste superfoods en supplement voor het verminderen van overgangsverschijnselen en het ondersteunen van de menstruale cyclus. Daarnaast draagt het bij zowel mannen als vrouwen bij aan het libido.

Meer informatie over Maca en waar je het voor kunt gebruiken kun je hier vinden.

Biologische Certificering

Om verzekerd te zijn van kwaliteit laten wij onze producten testen door een onafhankelijk laboratorium. Wij vinden het belangrijk dat je inzicht krijgt in de analyse rapporten (COA's). Daarom kun je bij Purason producten de test resultaten zien onderaan de pagina bij "Analyse rapporten'.

Deze maca is gecertificeerd als Biologisch, Vegan en Kosher. Maca poeder kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van een gecertificeerd 100% puur biologische superfood.

Toch liever een andere soort Maca?

Maca bestaat uit drie soorten, namelijk de Rode, Zwarte en Gele Maca. Het verschil wordt hier uitgelegd.

Hoeveel maca poeder per dag gebruiken?

Er is geen harde dosering voor maca poeder, maar de meeste mensen nemen 2-5 gram per dag (een volle eetlepel), gemengd met sap, smoothie of yoghurt. Maca poeder kan het beste worden genomen tussen de maaltijden. De optimale dosering zal variëren van individu tot individu en je moet experimenteren met de dosering die het beste voor je werkt. Neem wel regelmatig een rustmoment zodat je lichaam geen gewenning opbouwt.

Zelf Maca capsules maken

Je kunt ook zelf (vegetarische) capsules van maken van poeder. Kijk eens bij onze capsule makers en lege capsules pagina.

Extra informatie

Ingrediënten

100% Biologische maca poeder

Voedingswaarde

Voedingswaarde Maca Raw per 100g
Energie 327 kcal1380KJ
Vet 0.8g
Waarvan verzadigd 0.2g
Waarvan enkelvoudig 0.1g
Waarvan meervoudig 0.4g
Koolhydraten 60.9g
Waarvan suiker 38.3g
Voedingsvezel 36.2g
Eiwitten 10,0g
Zout 0.1g

 

Aminozuren Maca poeder Raw  per 100 gram
Alanine 631mg
Arginine 994mg
Asparaginezuur 917mg
Glutaminezuur 1565mg
Glycine 683mg
Histidine
419mg
HO-Proline 260mg
Isoleucine 474mg
Leucine 910mg
Lysine 545mg
Methionine 280mg
Proline 5mg
Serine 504mg
Threonine 331mg
Tryptofaan 49mg
Tyrosine 306mg
Valine 793mg

 

Mineralen per 100g
Calcium 258mg
Koper 6mg
Ijzer 15.4mg
jodium 0.52mg
Magnesium 0.8mg
Kalium 2.050mg
Natrium 19mg
Zink 3.8mg

 

Vitamines per 100g
Vitamine B1  
Vitamine B2 390mcg
Vitamine B6 1.140 mcg
Vitamine B12  
Vitamine C 286mg
Vitamine E  

 

 

 

Allergenen Informatie

Dit product wordt verpakt in een fabriek waar sporen van allergenen aanwezig kunnen zijn. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over de 14 allergenen:

Glutenbevattende granen Receptuurvrij
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Receptuurvrij
Melk Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Noten  Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Zwaveldioxide en sulfieten Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij

(receptuurvrij = zit niet in de ingrediënten, kan wel sporen bevatten)

Biologisch

Ja

Raw

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja, maar kan sporen bevatten, zie allergeneninformatie

Land van Herkomst

Peru

Merk

Purason

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ratings & Reviews

4.5
2reviews
5 ster
1
4 ster
1
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Review toevoegen
Bekijk alle 2 reviews
Klantenrecensies
 • 0 van de 0 mensen vind deze review behulpzaam

  Perfecte kwaliteit

  Zelfs de geur is prettig van maca , tja en of het zijn werk doet ik hoop het das altijd moeilijk te zeggen vind ik bij dit soort supplementen , maar ik voel me er prima bij

  Door Jeroen op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?
 • 0 van de 0 mensen vind deze review behulpzaam

  Zeer tevreden

  Ik kreeg een tip van een vriendin om deze gele maca eens te proberen en ik ben zeer tevreden. Alle goede eigenschappen waarover ik heb gelezen waren er.

  Door Jetske op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?
Bekijk alle 2 reviews