Shatavari

Biologische Shatavari Kopen bij Superfoodsonline | Ayurveda

Shatavari (Asparagus Racemosus) is een inheemse asperge uit Sri Lanka en India. Het wordt in de Ayurveda als medicinaal kruid gebruikt voor algemeen gebruik. De meeste mensen gebruiken het echter voor het adaptogene effect, de ondersteuning van de psychologische functie* en energie*. Het is een uitstekend kruid dat gebruikt kan worden bij stress* en vermoeidheid*.

Shatavari: Saponine Adaptogeen

Shatavari is rijk aan galactose, arabinose, glycosiden en saponine. Saponine heeft een structurele verwantschap met geslachtshormonen (fyto-oestrogeen) en kan fungeren als voorloper van de menselijke hormonen in ons lichaam.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Wil je advies over Shatavari?

Heb je vragen over Shatavari? Wil je weten hoe jij Shatavari het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Shatavari:

Is Shatavari veilig?

Shatavari is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Shatavari en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Shatavari bijwerkingen en nadelen?

Shatavari is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Shatavari schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Shatavari, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Shatavari te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Shatavari?

Veel mensen gebruiken Shatavari langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Shatavari productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Shatavari anders dan de Shatavari van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Shatavari te koop?" Wij leveren enkel de beste Shatavari waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Shatavari te voelen?

Shatavari is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Shatavari voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Shatavari te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline