Sarsaparilla (Sariva)

Alles over Sarsaparilla (Sariva) bij Superfoodsonline

Sarsaparilla (Sariva) is uitstekend als diureticum. Op deze pagina vind je alles over Sarasaparilla, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Sarasaparilla poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Sarsaparilla?

De Latijnse naam voor deze Zuid-Amerikaanse plant is Smilax Officinalis. In Nederland wordt de plant ook wel struikwinde genoemd. Smilax is de Griekse aanduiding voor klimplanten.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Werkt als diureticum
  • Draagt bij aan de normale werking van het hormoonsysteem
  • Goed voor het libido

Wat is de werking van Sarsaparilla en waar is Sarsaparilla goed voor? In de wortel zitten de saponinen zoals sarsapogenine, isosarsapogenine, smilagenine, sarsasaponine of parilline, smilasaponine, smilacine, sarsaparilloside en sarsasaponosiden. Het bevat daarnaast de fytosterolen betasitosterol, stigmasterol, epsilonsisterol, sitosterol-d-glycoside en sterolglycosiden.

Sarsaparilla werkt urinedrijvend en urinezuurdrijvend door de samenwerking tussen saponinen, flavonen en etherische olie. Omdat het een goed diureticum is, werkt het tegelijkertijd bloedzuiverend. Toxische stoffen zoals kwik, lood en amalgaam worden sneller uit het lichaam verwijderd door sarsaparilla, net als darmtoxinen.

Er zitten steroïde saponinen in deze geneesplant die een precursor leveren voor lichaamseigen steroïdenproductie. Een precursor is een stof die het lichaam triggert om zelf hormonen aan te maken. In de topsport is er discussie over om deze precursors als doping te beschouwen. De steroïden werken als afrodisiac en spierversterker voor de man en zorgen voor aanmaak van progestageen, een hormonengroep waaronder de sexhormonen van de vrouw vallen.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Sarsaparilla? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Wil je advies over Sarsaparilla?

Heb je vragen over Sarsaparilla? Wil je weten hoe jij Sarsaparilla het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Sarsaparilla:

Is Sarsaparilla veilig?

Sarsaparilla is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Sarsaparilla en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Sarsaparilla bijwerkingen en nadelen?

Sarsaparilla is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Gebruik van Sarsaparilla is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dit nog onvoldoende wetenschappelijk onderzocht is.

Is te veel Sarsaparilla schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Sarsaparilla, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Sarsaparilla te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Sarsaparilla?

Veel mensen gebruiken Sarsaparilla langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Sarsaparilla productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Sarsaparilla anders dan de Sarsaparilla van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Sarsaparilla te koop?" Wij leveren enkel de beste Sarsaparilla waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Sarsaparilla te voelen?

Sarsaparilla is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Sarsaparilla voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Sarsaparilla te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline