Frank Lipman

Expert op het gebied van functionele geneeskunde en detox.


Frank Lipman is een Zuid-Afrikaanse arts die gespecialiseerd is in integratieve en functionele geneeskunde. Hij is de oprichter en directeur van het Eleven Eleven Wellness Center in New York City en is de auteur van verschillende boeken, waaronder "The New Health Rules" en "The Cleanse".

Dr. Lipman is bekend vanwege zijn holistische benadering van de gezondheidszorg, waarbij hij zich richt op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van ziekten in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Zijn benadering van gezondheid en welzijn omvat een combinatie van voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement, slaap en andere levensstijlfactoren, evenals traditionele medische behandelingen wanneer nodig. Dr. Lipman wordt beschouwd als een toonaangevende autoriteit op het gebied van integratieve geneeskunde en heeft gewerkt met vele beroemdheden en topatleten om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Frank Lipman gebruikt zelf de volgende supplementen:

*De bovenstaande categorieën zijn samengesteld op basis van de meest recente uitingen op de website, social media en/of boeken.

Social Media

Frank Lipman op Facebook

Frank Lipman op Instagram

Frank Lipman op Twitter

Boeken

kahn
kahn
kahn
kahn
kahn

Website

Dr Frank Lipman (https://drfranklipman.com/)

lipman
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline