Tribulus Terrestris

Biologische Tribulus Terrestris bij Superfoodsonline

Tribulus is onder mannen één van de meest populaire supplementen. Op deze pagina vindt je alles over Tribulus, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vindt je alle Tribulus poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Heb je vragen over Tribulus? Stel ze gerust.

Wat is Tribulus?

De Tribulus terrestis is een plant uit het Middellandse Zeegebied, waarvan de vruchten, bladeren en wortels worden verwerkt tot voedingssupplementen voor sporters. Tribulus wordt daarnaast ook vaak ingezet voor de ondersteuning van het libido. In de Ayurveda staat deze plant bekend onder de naam Gokshura.

Tribulus Terrestris is een veel gebruikt supplement bij bodybuilding. Je kunt Tribulus Terrestris als poeder en als capsule extract kopen.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Speciaal voor mannen
  • Populair bij krachtsporters
  • Goed voor het libido*

Waar is Tribulus goed voor? Het belangrijkste werkzame bestanddeel van Tribulus is protodioscin. Protodioscine is een saponine dat gevonden wordt in een aantal planten, maar het meest in Tribulus. Het staat bekend om de effecten die het heeft op het libido*.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over tribulus? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Tribulus Midden

Tribulus wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Tribulus voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Tongkat Ali, Mucuna en Horny Goat Weed.

Een goed combinatie product is Testosteron Support van Golden Naturals.

Meest gestelde vragen over Tribulus:

Is Tribulus veilig?

Tribulus is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Tribulus en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Tribulus bijwerkingen en nadelen?

Tribulus heeft invloed op het testosteron niveau, mensen dienen daar rekening mee te houden. Tribulus is niet aanbevolen voor mannen of vrouwen die medicijnen gebruiken voor een te hoge bloeddruk. Vermijd Tribulus tijden de zwangerschap en borstvoeding.

Is te veel Tribulus schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Tribulus, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Tribulus te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Tribulus?

Veel mensen gebruiken Tribulus langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Tribulus productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Tribulus anders dan de Tribulus van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Tribulus te koop?" Wij leveren enkel de beste Tribulus waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Tribulus te voelen?

Tribulus is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Tribulus voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Tribulus te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Tribulus