Valter Longo

Expert op het gebied van voeding en anti-veroudering.


Valter Longo is een Italiaans-Amerikaanse celbioloog en hoogleraar aan de Universiteit van Zuid-Californië. Hij is bekend vanwege zijn onderzoek naar veroudering en de relatie tussen voeding en gezondheid. Dr. Longo is ook de oprichter van het Longevity Institute aan de Universiteit van Zuid-Californië en het Fasting Mimicking Diet (FMD) programma. Het FMD-programma is ontworpen om de gezondheid te bevorderen door middel van periodiek vasten, en het is gebaseerd op het concept van het imiteren van de effecten van vasten terwijl men toch voedsel eet.

Dr. Longo heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder "The Longevity Diet" en "The Fasting Cure". Zijn werk heeft bijgedragen aan het begrip van de biologische mechanismen die ten grondslag liggen aan veroudering en de ontwikkeling van nieuwe interventies om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen.

Valter Longo gebruikt zelf de volgende supplementen:

*De bovenstaande categorieën zijn samengesteld op basis van de meest recente uitingen op de website, social media en/of boeken.

Social Media

Valter Longo op Facebook

Valter Longo op Instagram

Boeken

kahn

Website

Dr Valter Longo (https://www.valterlongo.com/)

longo
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline