Collageen gehydrolyseerd Great Lakes

€ 26,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

 • Koop 12 voor € 25,00 per stuk. en bespaar 8%

• Best Opneembare Collageen

• Pure Proteine

• Non GMO

• 100% gehydroliseerd

• Allergeen-vrij

Lees hier alle informatie.

Productbeschrijving

Speciaal van Great Lakes: Collagen Hydrolysate

Gehydrolyseerde collageen is een unieke vorm van gelatine door zijn hoog geconcentreerde combinatie van verschillende essentiële en niet-essentiële aminozuren en proteïne en een bron van Glycine en keratine.

Great Lakes gelatinepoeder heeft als belangrijkste functie het helpen laten groeien en repareren van cellen en weefsels, maar het stimuleert het lichaam ook om energie uit vetreserves te verbranden. Daarnaast maakt gelatine dat je je sneller verzadigd voelt en ga je mogelijk minder eten.

Great Lakes gelatin kopen is zeker zijn van een eiwitproduct waarvan van het collageen gewonnen wordt uit huid, bindweefsel en botten van 100% gras gevoerde runderen.

Goed opneembaar

De gehydrolyseerde gelatinepoeder van Great Lakes is een zeer gemakkelijk opneembare vorm van collageen. Collageen hydrolysaat is een geconcerteerde eiwitpoeder (90%) met een laag moleculair gewicht. Hierdoor worden de aminozuren bijzonder snel opgenomen door het lichaam.

Optimaal gebruiksgemak

Door het hydrolysatie proces heeft het niet de verdikkende eigenschappen van standaard gelatine, en is het makkelijk om het in je eten of drinken te doen. Vaak merk je niet eens dat je het toegevoegd hebt. Deze Gelatinepoeder Is toe te voegen aan soepen, smoothies, koffie, thee of gewoon een glas koud water. Het lost op in iedere vorm van vloeistof warm of koud. Dit maakt Great lakes gelatinepoeder de meest gebruiksvriendelijke manier om je collageen aan te vullen.

Heb ik extra Collageen nodig?

Collageen is een vezelachtig eiwit dat de bindweefsels in het lichaam versterkt, waardoor deze elastisch zijn en kunnen rekken zonder te breken. Een derde van alle eiwitten in het menselijk lichaam bestaat uit collageen. Als je ouder wordt, gaat je lichaam minder collageen aanmaken en raken de collageenvezels onderling steeds meer met elkaar verknoopt (bindweefsel verkleving). Je kunt dit ervaren als stijve gewrichten en minder flexibele pezen. Ook rimpels zijn het gevolg van minder collageen aanmaak, omdat de huid daardoor minder elastisch wordt.

Het verschil tussen de Great Lakes varianten

Je kunt hier alle informatie over de verschillende varianten van de speciale Great Lakes producten gemakkelijk op een plek vinden.

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

1 jan. 2022

Gebruiksaanwijzing

Neem een afgeronde eetlepel (10-12 gram) in de ochtend, en hetzelfde voor het slapen gaan 's avonds laat.

Dit zal dan bijdragen tot het verminderen van de eetlust.

Dit product heeft een laag molecuulgewicht, zodat het zal oplossen in koude, warme of hete vloeistoffen.

Je kunt dit supplement zonder problemen dagelijks innemen. Gelatine is een natuurlijk voorkomend eiwit in je lichaam. Mocht je meer innemen dan het lichaam nodig heeft, dan zal dit gewoon weer je lichaam verlaten.

Ingrediënten

100% gehydroliseerde rundergelatine

Voedingswaarde

12 gram bevat;

energie: 43kcal
vet: 0 g waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
koolhydraten: 0 g waarvan suikers: 0 g
vezels: 0 g
eiwitten: 11g
zout: 12mg

Allergenen Informatie

Vrij van soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, vis, schaaldieren, schelpdieren, weekdieren.

Inhoud

454 gram

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Merk

Great Lakes

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ratings & Reviews

5
1review
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Review toevoegen
Klantenrecensies
 • 2 van de 2 mensen vind deze review behulpzaam

  Echt het beste Collageen product

  Ik ben dit product gaan gebruiken voor de goeie ondersteuning van mijn gezondheid, en het is echt heel erg super! Ik kan het iedereen aanraden. Superfoodsonline helpt je goed om de juiste keuze te maken. Bedankt!

  Door Petra op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?