Vitamine B12 1000 mcg

Kenmerken:

  • Methylcobalamine
  • 100 Zuigtabletten
 15,95
100 zuigtabletten
11-2020

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Methylcobalamine is de bioactieve vorm van vitamine B12 in het lichaam. Deze hoeft dus niet meer omgezet te worden en is direct werkzaam. Cyanocobalamine is geen natuurlijke verbinding en moet nog omgezet worden.

Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. B12 is tevens goed voor het homocysteïnemetabolisme, de vorming van rode bloedcellen en het celdelingsproces. De vitamine heeft daarnaast een positieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Ten slotte draagt het bij aan de geestelijke veerkracht.

Extra informatie

Waarschuwingen

Let op: Dit product bevat geen foliumzuur zodat het gebruik van een multi met een ruime dosering foliumzuur erin mogelijk blijft in combinatie met dit B12-product.

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

1 zuigtablet per dag onder de tong laten smelten of zoals geadviseerd. Met zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. 

Ingrediënten

Zoetstoffen: mannitol (uit plantaardige bron), xylitol (uit plantaardige bron), antiklontermiddel: magnesiumstearaat;  kersenaroma, zuurteregelaar: citroenzuur; methylcobalamine.

Voedingswaarde

Samenstelling per zuigtablet: (dagdosering)   % ADH

Vitamine B12 (methylcobalamine) 1000 mcg 40000%

Allergenen Informatie

Bevat geen: Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO

Inhoud

100 zuigtabletten

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam