Ubiquinol 50 mg

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

In preparaten met co-enzym Q10 wordt meestal de geoxideerde vorm van deze nutriënt toegepast, genaamd ubiquinon. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de lichaamseigen en biologisch actieve vorm van Q10. Dit proces is niet nodig bij gebruik van Vitals Ubiquinol, een voedingssupplement dat biologisch actieve Q10 levert in een kant-en-klare vorm.

Tot voor kort kon ubiquinol nooit in supplementen worden gebruikt omdat het gemakkelijk oxideert bij blootstelling aan lucht of licht. De leverancier van Vitals Ubiquinol, het Japanse bedrijf Kaneka, is er met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat de ubiquinol volledig natuur- en lichaamsidentiek is.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

1-2 softgel per dag bij een maaltijd met ruim water innemen.

Ingrediënten

Vulstof: koolzaadolie, rundergelatine (softgelcapsule), emulgatoren: diglyceryl mono-oleaat, lecithine (uit soja), bevochtigingsmiddel: glycerol, ubiquinol, stabilisator: bijenwas, kleurstof: caramel.

Voedingswaarde

Samenstelling per softgel: 
(dagdosering)
 
Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol™) 50 mg

Kaneka Ubiquinol™ is een geregistreerd handelsmerk van Kaneka Corp.

Allergenen Informatie

Bevat geen: Gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en vrij van GMO.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

nee

Vegan

Nee

Distributeur

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam