Bio Appel cider azijn

* Verplichte velden

Bragg Organic Raw Apple Cider Vinegar (appelazijn) is gemaakt van de fijnste, heerlijk gezonde en biologisch geteelde appels. In 400 voor Christus gebruikte Hippocrates, de vader van de geneeskunde het al. Bragg Azijn voegt een gezonde en lekkere smaak toe aan salades, groenten, en is zelfs heerlijk over popcorn.

Aanbevolen gebruik

Heerlijk, ideaal voor thuis, werk, tijdens sport of in de sportschool. Ideaal gebruik is driemaal daags; net na het opstaan, halverwege de ochtend en halverwege de middag.

1-2 theelepels Bragg Biologische Azijn in een glas gezuiverd water en eventueel op smaak gebracht met 1-2 theelepels biologische honing, 100% ahornsiroop, melasse of 4 druppels stevia.

Ingrediënten

Gecertificeerde biologische rauwe appelazijn en gezuiverd water. Verdund tot een zuurgraad van 5%.

Tags: Appelcider

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedsel

Gebruiksaanwijzing

Reinigingskuur:

Appelazijn kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een reinigingskuur van de lever. Hiervoor kun je het volgende receptje gebruiken;

Leverreiniging:

2 eetlepels appelazijn (of eventueel kokosazijn)

(optie: 2 eetlepels natuurhoning (of biologische ahornsiroop))

1 kopje water (of bronwater)

Neem dit twee keer per dag voor je maaltijd gedurend 2 weken. Een bijkomend voordeel is dat je ook behoefte hebt aan kleinere maaltijden omdat het drankje je een gevoel van volheid zal geven. Je stofwisseling zal worden versterkt, daardoor verbrand je je vetten sneller. Een tip is om het drankje met een rietje te drinken zodat je je tanden beschermd tegen het zuur. Gebruik het azijn nooit puur, dat is slecht voor je spijsverteringsstelsel en je maag.

Haarverzorging:

Ook je haren kun je een reinigende spoeling geven van 1 deel appelazijn met 1 deel water, daarna goed uitspoelen met water. Je zult zien dat je haar glanzend wordt en minder ve en schilvertjes bevat.

Allergenen Informatie

Vrij van allergenen.

Ingepakt in een fabriek waar ook noten, sesam, selderij en mosterd worden verpakt kan daardoor sporen hiervan bevatten.

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen