Houdbaarheidsdatum: 11-2019
Inhoud: 60 vegetarische capsules
 •  28,95
  1 stuk
   
 •  27,50
  2 stuks
  5% korting
 •  26,06
  3 stuks
  10% korting
 •  24,61
  4 stuks
  15% korting
 •  23,16
  5 stuks
  20% korting
 •  21,71
  10 stuks
  25% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Vitals Salvestrol® Shield

Salvestrol® Shield is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit.

Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. Planten maken ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een lager gehalte aan fytoalexinen. Het salvestrolpuntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven.

Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een historisch dieet van meer dan 100 jaar geleden voorkwamen. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten. Salvestrol® Shield bevat 350 punten. Ter vergelijking: Salvestrol® Platinum bevat een extra hoge dosering van 2000 salvestrolpunten per capsule. Salvestrol® is een geregistreerd handelsmerk van Nature's Defence Research Limited.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Tweemaal daags 1 capsule bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.

Let op: De kleur en geur van de capsules kunnen aanzienlijk variëren tussen verschillende batches. Dit hangt samen met het feit dat Salvestrol® Shield een natuurproduct is en de kleur door verschil in de oogst kan variëren. Dit heeft echter geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit van het product.

Ingrediënten

Vulstof: rijstmeel, fytonutriëntencomplex (Salvestrol®) bestaande uit druif (Vitis vinifera), blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), braam (Rubus fruticosus) en sinaasappel (Citrus sinensis), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Voedingswaarde

Samenstelling per 2 capsules:
(dagdosering)
 

Fytonutriëntencomplex (Salvestrol®)

432 mg

Salvestrol® is een geregistreerd handelsmerk van Nature’s Defence Research Ltd.

Allergenen Informatie

Gegarandeerd vrij van: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inhoud

60 vegacaps

Distributeur

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam