Salvestrol shield 60 vegacaps

 26,49
60 vegacaps
11-2019

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Vitals Salvestrol® Shield

Salvestrol® Shield is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit.

Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. Planten maken ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een lager gehalte aan fytoalexinen. Het salvestrolpuntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven.

Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een historisch dieet van meer dan 100 jaar geleden voorkwamen. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten. Salvestrol® Shield bevat 350 punten. Ter vergelijking: Salvestrol® Platinum bevat een extra hoge dosering van 2000 salvestrolpunten per capsule. Salvestrol® is een geregistreerd handelsmerk van Nature's Defence Research Limited.

Samenstelling per capsule (dagdosering)

216 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen
(bestaande uit bittere sinaasappel-, druiven-, blauwe bessen- en bramenextract)

350 salvestrolpunten

Ingredienten

Vulstof: rijstmeel; fruitcomplex bestaande uit druivenextract (Vitis vinifera), blauwe bosbessenextract (Vaccinium myrtillus), bramenextract (Rubus fruticosus) en bittere sinaasappelextract (Citrus aurantium); vegetarische capsule: hydroxypropylmethyl-cellulose.

Gebruik

Een capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Extra informatie

Allergenen Informatie

Gegarandeerd vrij van: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Vegetarisch

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inhoud

60 vegacaps

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam