Chlorella tabletten biologisch

* Verplichte velden

Meer Informatie?

Veilig en Betrouwbaar: Chlorella Tabletten van Purason

De chlorella van purason wordt biologisch geteeld op een eiland in de Zuid-Chinese Zee. De chlorella wordt geteeld in vijvers met gefilterd en natuurlijk water en natuurlijk zonlicht. Zodra de vereiste dichtheid is bereikt, wordt de chlorella geoogst.

De chlorella wordt gedroogd door een proces dat bekend staat als sproeiverdamping, waarbij vrijwel alle beschikbare voedingswaarde behouden blijft. Vervolgens wordt de taaie celwand gebroken. Alhoewel de celwand een hulpmiddel kan zijn voor ontgifting is omdat het toxines aan zich bindt, creëert het ook een barrière die de hoeveelheid voedingsstoffen beschikbaar vanuit de cel vermindert. Het proces van celwand-breken beschadigt niet de inhoud en maakt het bio-beschikbaar.

Verzekerd zijn van een gecertificeerd 100% pure biologische superfood.

Wij laten wij onze producten testen en certificeren door een onafhankelijk laboratorium om zeker te zijn van kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je inzicht krijgt in de analyse rapporten (COA's). Daarom kun je bij Purason producten de test resultaten zien onderaan de pagina bij "Analyse rapporten'. Purason chlorella tabletten voldoen de Europese eisen voor voedselveiligheid.

Andere belangrijke informatie is de houdbaarheidsdatum, land van herkomst en mogelijke allergenen, dit kun je vinden onder tabblad 'Extra informatie'

Dit product is gecertificeerd als Biologisch, Vegan en Kosher.

Waarom chlorella?

De groene alg chlorella is een heel krachtige ontgifter. Veel mensen gebruiken chlorella om hun lichaam te reinigen en omdat het een heleboel voedingsstoffen bevat. Het reinigende effect van deze alg komt, omdat chlorella zware metalen uit het lichaam afvoert, maar ook de darmen reinigt door chlorofyl. En het verhoogt het het glutathion-gehalte wat ervoor zorgt alle vrije radicalen uit het lichaam verwijderd worden. Ook de antioxidanteigenschappen van vitamine C en E worden door chlorella verhoogd. Een andere mooie eigenschap van chlorella is dat deze boordevol voedingsstoffen zit, zoals vezels, essentiële aminozuren, vitamines, mineralen, nucleïnezuren, enzymen, het fytonutriënt chlorofyl, echinenone en carotenoiden zoals astaxanthine, canthaxanthine, flavoxanthine, loraxanthine, neoxanthine, xanthofyl en violaxanthine.

Liever poeder?

Chlorella van Purason is ook beschikbaar in poedervorm.

Advies nodig?

Heb je vragen over Chlorella producten? Stel ze hier gerust

Betrouwbare Purason kwaliteit

Purason chlorella tabletten voldoen aan de Europese eisen voor voedselveiligheid.

Wij laten onze producten testen door een onafhankelijk laboratorium om zeker te zijn van de kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je inzicht krijgt in de analyse rapporten (COA's). Daarom kun je bij Purason producten de test resultaten zien onderaan de pagina bij "Analyse rapporten'.

Andere belangrijke informatie is de houdbaarheidsdatum, land van herkomst en mogelijke allergenen, dit kun je vinden onder tabblad 'Extra informatie'

Certificaten en keurmerken van het product beschrijven we onder het kopje 'Certificering'.

Extra informatie

Gebruiksaanwijzing

We raden je aan om 2 tot 6 chlorella tabletten per dag te nemen, allemaal in een keer of verdeeld in 2 porties gedurende de dag. Het liefst 30 minuten voor het ontbijt of de lunch met water. We raden je ook aan om de eerste week met een halve dosis te beginnen (bijvoorbeeld 3 tabletten) om hier eventuele ontgiftingssymptomen te minimaliseren. Je kunt dit dan na twee weken langzaam opbouwen tot maximaal 6 tabletten per dag.

Als je chlorella en spirulina tegelijk wilt innemen start dan met 1 tablet van elk per dag en bouw dit op tot 3 tabletten van elk per dag (in totaal dus 6 tabletten per dag). Het is ook beter om bij het innemen van chlorella en spirulina geen vitamine C supplement of vruchtensap tegelijk in te nemen (of binnen 3 uur na inname van de tabletten). De vitamine C kan namelijk de gebonden afvalstoffen en metalen weer losmaken van de chlorella en spirulina. Het gaat hierbij alleen om grote hoeveelheden vitamine C (als supplement of een puur sap).

Als je misselijkheid, duizeligheid of diarree krijgt tijdens je chlorella kuur, doe dan je dosering weer door de helft om je lichaam langzaam te laten wennen. Bij ernstige misselijkheid, duizeligheid of diarree kun je beter stoppen.

Certificering

Dit product is gecertificeerd als Biologisch, Vegan en Kosher.

Chlorella tabletten kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van een gecertificeerd 100% puur biologische superfood.

Verpakking

Dit product is door een gecertificeerd bedrijf verpakt, luchtdicht gesealed en gelabeld in een hersluitbare sta-zak.

Ingrediënten

Gecertificeerd biologische gebroken celwand chlorella vulgaris tabletten zonder kunstmatige kleurstoffen, aroma's of conserveringsmiddelen.

Deze tabletten worden gemaakt door het poeder onder druk samen te persen waardoor ze voor 100% uit pure chlorella bestaan zonder bind- of vulmiddellen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100g
Energie 343 kcal/1448 KJ
Vet 7.8g
Verzadigde vetten 3.1g
waarvan enkelvoudig 2.5g
waarvan meervoudig 2.2g
Koolhydraten 6.9g
Waarvan suiker 1.6g
Voedingsvezel 16.1g
Eiwitten 61.3g
Zout 0.08g

 

Aminozuren per 100 gram
Alanine 3.37 g
Arginine 4.2 g
Asparaginezuur 3.53g
Cysteïne 0.41 g
Glutaminezuur 6.6 g
Glycine 3.34 g
Histidine
1.17 g
Isoleucine 2.98 g
Leucine 5.27 g
Methionine 3.68 g
Proline 2.76 g
Serine 2.38 g
Threonine 0.89 g
Tryptofaan 2.82 g
Tyrosine 2.75 g
Valine 2.59 g
Vitamines per 100 gram
Vitamine A 4623UI/g
Vitamine H 1mcg/g
Vitamine B12  0.5mcg/g
Vitamine E 89 ug/g
Vitamine C 26.4mcg/g
Vitamine B6 9.6 mcg/g
Vitamine B1 12.9mcg/g
Vitamine B2 31mcg/g
Vitamine B3 0.59 mcg/g
Foliumzuur 23ug/g
Mineralen per 100gram  
Calcium 3.3mg
Fosfor 12.1mg
Ijzer 2.1mg
Jodium 10mcg
Magnesium 3.6mg
Zink 2.1mg

Allergenen Informatie

Dit product wordt verpakt in een fabriek waar sporen van allergenen aanwezig kunnen zijn. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over de 14 allergenen:

Glutenbevattende granen Receptuurvrij
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Receptuurvrij
Melk Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Noten  Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Zwaveldioxide en sulfieten Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij

(receptuurvrij = zit niet in de ingrediënten, kan wel sporen bevatten)

Biologisch

Ja

Glutenvrij

Ja, maar kan sporen bevatten, zie allergeneninformatie

Land van Herkomst

China

Merk

Purason

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Ratings & Reviews

5
1review
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Review toevoegen
Klantenrecensies
 • 0 van de 0 mensen vind deze review behulpzaam

  Prima product

  De chlorella tabletten hebben een handig formaat en een glad oppervlak. Zo kan jong en oud ze makkelijk inslikken. Ik neem er een 5-tal 's ochtends. Ik vind tabletten handiger dan poeder, omdat je precies kan doseren. En wil ik toch wat chlorella door de smoothie, dan gooi ik een tabletje bij het fruit in de blender. De tabletten verpulveren niet in de zak, dus geen ganse hoop poeder als je aan het einde van de zak bent. Prima product.

  Door Fanny op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?

Analyse rapporten

Chlorella COA (174.10 KB)