Vitamine B3 - Niacinamide 500mg

Kenmerken:

  • Niacinamide
  • NO-FLUSH
  • 100 Vegacaps
 18,49
100 vegacaps
10-2019

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Vitamine B3 uit niacinamide biedt ondersteuning bij het verminderen van vermoeidheid en bevorderd de energieproductie. Het is goed voor slijmvliezen, huid en zenuwstelsel. Ten slotte levert B3 een bijdrage aan normaal psychologisch functioneren (zoals concentratie, leervermogen en beredeneer vermogen).   B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam opgeslagen.

Bij komend voordeel aan B3 uit niacinamide is dat dit stofje vaak geen flush (roodheid en jeuk) veroorzaakt wat soms wel voorkomt bij niacine

Extra informatie

Waarschuwingen

Let op: Niacinamide veroorzaakt geen flush (roodheid en jeuk) zoals niacine.

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

1 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.Raadpleeg een deskundige alvorens dit product te gebruiken, zeker als u medicijnen gebruikt of lichamelijke klachten of een lage bloeddruk heeft. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Niacinamide (nicotinamide), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat.

Voedingswaarde

Samenstelling per capsule:(dagdosering)   % ADH

Vitamine B3 (niacinamide) 500 mg 3125%

Allergenen Informatie

Bevat geen: Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO

Inhoud

100 vegacaps

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam