Cordyceps Sinensis Caps

Cordyceps Sinensis capsules
Cordyceps werd door Chinese sportleraren in de 90-er jaren toegepast, zodat ze hun prestaties en uithoudingsvermogen konden vergroten en daarmee grote successen konden bereiken. Dit was feitelijk vooral terug te voeren op een vergroting van het ademvolume. Ondersteuning van de longen en nieren horen bij de bijzondere eigenschappen van deze bijzondere paddenstoel Cordyceps.

Kenmerken:

 • Hoge kwaliteit Cordyceps
 • Handgeoogst en gedroogd
 • Voor energie
 • 100 capsules
Houdbaarheidsdatum 02-2025
Levertijd Direct leverbaar!
 •  € 21,95
  1 stuk
   
 € 21,95
-
+
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Beste Paddestoel voor Energie: Cordyceps Sinensis

Deze zeldzame paddenstoel is steeds zeldzamer geworden doordat de vraag in de laatste tientallen jaren stelstelmatig is gestegen. In de traditionele Chinese geneeskunde speelt de Cordyceps een grote rol op basis van zijn vitaliserende werking. Hij groeit in de hooggebergten van de Himalaya op een hoogte tot wel 5000 Meter en wordt met inspannende handarbeid door de inheemse bevolking geteeld, voor wie de Cordyceps een belangrijke inkomstenbron is. Zijn bijzondere groeivoorwaarden en samenstelling maken deze paddenstoel tot een begerenswaardig en kostbaar product.

Oorspronkelijk groeit de Cordyceps sinensis in symbiose met rupsen van een nachtvlinder van het geslacht Hepialus, een vlindersoort. Alle vegetariërs en dierenvrienden onder ons moeten echter geen twijfels hebben, want het is gelukt om de paddenstoel Cordyceps via moderne teeltmethoden te verkrijgen.

Bij deze cultiveringsmethode is het mogelijk om de mycel, die net zo effectief is als het vruchtlichaam, in een steriele voedingsoplossing te vermenigvuldigen. Het extract van Cordyceps sinsensis zijn uitzonderingen in het Mycovitaal assortiment, omdat er geen BIO-certificering van aangetoond kan worden. Achtergrond hiervoor is de voor de cultivering benodigde voedingsoplossing die niet biologisch gecertificeerd kan worden.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

dagelijks 3 x 1 capsule met een glas water voor of na de maaltijd innemen.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Geschikt voor kinderen

Nee, volgens onze informatie is er niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan om het zonder meer aan kinderen te verstrekken. Dit houdt niet noodzakelijkerwijs in dat het product gevaarlijk is, maar het is niet specifiek ontworpen voor kinderen.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Inhoud

100 capsules

Ingrediënten

Samenstelling op basis van 1 capsule (dagdosering)

Ingrediënten Inhoud IE/EH ADH
Cordyceps (Cordyceps sinensis) 500 mg
Hulpstoffen
HPMC (Capsule)

Ingrediëntenlijst

Cordyceps (Cordyceps sinensis), HPMC

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

Dit product heeft geen biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews

Ervaringen & Reviews

5
1review
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0

Voeg een review toe en verdien meteen 10 spaarpunten

Klantenrecensies
 • Geweldig

  Ik heb al veel supplementen geprobeerd maar deze hebben zeker weten effect op mijn gestel. Ik heb zoveel meer energie, lucht (astma) en uithoudingsvermogen. Ook mijn huid ziet er veel beter uit. Dat komt denk ik dat mijn bloedsomloop is verbeterd. Echt top deze capsules. Wel duurt het ongeveer 2 a 3 weken voor verbetering.

  Door Kelly op

  Notitie