Witte bonen (Phaseolus vulgaris) zijn kleine, ovale bonen met een romige kleur en subtiele smaak. Het extract is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Witte Bonen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Witte Bonen zijn, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.
Witte bonen (Phaseolus vulgaris) zijn kleine, ovale bonen met een romige kleur en subtiele smaak. Deze bonen kunnen in hun geheel worden gegeten of tot een saus worden gepureerd. Ze worden ook gebruikt om bonen, chili en Mexicaanse gerechten te maken.
Witte bonen worden meestal gedroogd verkocht en moeten een paar uur in water weken voordat ze worden gekookt.
Er zijn veel verschillende alkaloïden gevonden in witte bonen, met gezonde en actieve. Sommige hiervan omvatten anabasine, anagyrine, catecholamines, choline, methylamine, tryptamines en tyramine.
Het extract van witte bonen helpen een gezond gewicht te ondersteunen door de beschikbare energie uit het voedsel te verminderen.
Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kunnen worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-2000 witte-bonen punten per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen soms hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.
Kan in te hoge doseringen milde maag-darm bijwerkingen als buikpijn veroorzaken.
Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer