Alles over Witte Bonen

Witte bonen (Phaseolus vulgaris) zijn kleine, ovale bonen met een romige kleur en subtiele smaak. Het extract is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Witte Bonen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Witte Bonen zijn, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat zijn Witte Bonen?

Witte bonen (Phaseolus vulgaris) zijn kleine, ovale bonen met een romige kleur en subtiele smaak. Deze bonen kunnen in hun geheel worden gegeten of tot een saus worden gepureerd. Ze worden ook gebruikt om bonen, chili en Mexicaanse gerechten te maken.

Witte bonen worden meestal gedroogd verkocht en moeten een paar uur in water weken voordat ze worden gekookt.

wat is Witte Bonen?
wat doet Witte Bonen?

Hoe werken Witte Bonen?

Er zijn veel verschillende alkaloïden gevonden in witte bonen, met gezonde en actieve. Sommige hiervan omvatten anabasine, anagyrine, catecholamines, choline, methylamine, tryptamines en tyramine.

Het extract van witte bonen helpen een gezond gewicht te ondersteunen door de beschikbare energie uit het voedsel te verminderen.

De toepassingen, voordelen en werking van Witte Bonen:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kunnen worden geadviseerd in een dosering variërend van 500-2000 witte-bonen punten per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen soms hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Kan in te hoge doseringen milde maag-darm bijwerkingen als buikpijn veroorzaken.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline