Alles over NMN (Nicotinamide Mononucleotide)

NMN (Nicotinamide Mononucleotide) is razend populair, en staat centraal in wetenschappelijk onderzoek, health podcasts en innovatieve therapieën. Op deze pagina vind je alles over de NMN, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat NMN is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is NMN (Nicotinamide Mononucleotide)?

Nicotinamide mononucleotide (NMN) is een molecuul dat van nature in alle levensvormen voorkomt. Het is al aanwezig in je lichaam en wordt permanent gebruikt en geconsumeerd door al je cellen. Net als nicotinamide riboside (NR) is NMN een alternatieve vorm van vitamine B3 (niacine).

NMN wordt aangetroffen in een aantal veel voorkomende natuurlijke voedingsmiddelen, zoals broccoli en avocado, maar niet genoeg om aan je aanhoudende en toenemende vraag te voldoen. Broccoli, kool en avocado bevatten ongeveer 1 mg NMN per 100 g, veel minder dan de honderden mg die je lichaam per dag nodig heeft.

Supplementeren met NMN zal de NAD bloedspiegels verhogen.

nmn-belofte
wat is nmn?
wat doet nmn?

Hoe werkt NMN?

NMN wordt gebruikt om de vitale activiteiten van je cel aan te drijven. Bijvoorbeeld je energiebalans aanpassen en je lichaam in goede conditie houden. Door de hoeveelheid van een ander belangrijk molecuul, bekend als NAD+, te verhogen.

NAD+ is van vitaal belang voor honderden functies die je cellen gezond houden.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine B3:

✔  Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen*

✔  Draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren*

✔  Draagt bij aan een normale energie-huishouding*

✔  Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel*

✔  Is goed voor de huid*

✔  Draagt bij aan het leervermogen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Purovitalis®: Premium NMN

Het doel is om het meest innovatieve merk van longevity supplementen ter wereld te worden. Het team is toegewijd om je grensverleggende supplementen aan te bieden die het welzijn en de levensstijl van mensen ten goede komen. Elke dag zijn ze bezig met het creëren, onderzoeken en vinden van de beste ingrediënten voor nieuwe producten, om je te helpen een gezond, gelukkig en langer leven te leiden.

Liposomal Technology verhoogt de biologische beschikbaarheid tot vijf tot tien keer, met een efficiëntie van 80-90%. Als gevolg hiervan wordt de effectiviteit aanzienlijk verhoogd met veel kleinere portiegroottes.

Terwijl reguliere NMN een grote invloed kan hebben op NAD+ niveaus, kan liposomale NMN sneller en effectiever werken, met een verlengde afgifte voor een langduriger effect.

wat is Purovitalis?
dosering en gebruik

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 2 x 125 mg per dag NMN (Nicotinamide Mononucleotide)

Bij specifieke ondersteuning > 4 x per dag 125 mg NMN (Nicotinamide Mononucleotide)

De gebruikelijke dosis NMN is 250 milligram per dag, verdeeld over twee porties. Onderzoek heeft aangetoond dat er gunstige effecten optreden vanaf 250 mg per dag. U kunt tot 1.000 mg NMN per dag nemen.

Wanneer kan je het beste NMN innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt of de lunch.

Meest gestelde vragen over NMN:

Wetenschappers doen uitgebreid onderzoek naar de eigenschappen, voordelen, dosering en bijwerkingen van NMN op de menselijke gezondheid. Tot op heden zijn er geen mogelijke bijwerkingen van NMN gevonden. Er zijn veel klinische onderzoeken aan de gang en onderzoekers hebben vertrouwen in hun positieve resultaten.

Recente onderzoeken tonen aan dat het innemen van 250 mg/dag NMN gedurende 12 weken bij gezonde oudere mannen veilig was en goed werd verdragen, en dat het de NAD+ en NAD+-geassocieerde metabolieten in volbloed significant verhoogde.

Tot op heden zijn er geen bijwerkingen van NMN supplementen gemeld.

Veel mensen gebruiken NMN (Nicotinamide Mononucleotide) langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende NMN (Nicotinamide Mononucleotide) productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Liposomal NMN wordt snel geabsorbeerd vanuit de maag in de bloedbaan en binnen 15 minuten uit de bloedbaan in de cellen vrijgemaakt. Het duurt een paar weken voor NAD+ om te beginnen met het beinvloeden van cellen met dagelijkse inname van NMN.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline