Alles over Huperzia (Huperzine)

Huperzia Serrata is een natuurlijk voorkomend extract dat te vinden is in de Huperzia-zaagtandboom. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Huperzia, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Huperzia is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Huperzia (Huperzine)?

Huperzia Serrata is een natuurlijk voorkomend extract in de Huperzia-zaagtandboom. Het werd voor het eerst ontdekt in 1886 door een Duitse botanicus, die opmerkte dat de inwoners van Chili en Peru het gebruikten als een volksgeneesmiddel.

Huperzine werd voor het eerst in 1948 geïsoleerd door Chinese onderzoekers. Van Huperzine A, een alkaloïde die aanwezig is in de plant, is aangetoond dat het anticholinerge eigenschappen heeft.

wat is Huperzine?
wat doet Huperzine?

Hoe werkt Huperzia (Huperzine)?

Huperzine kent het een lange werkingstijd, wordt het snel opgenomen, passeert het eenvoudig de bloed-hersenbarrière, heeft het niet of nauwelijks bijwerkingen, en zorgt het niet voor giftige afvalstoffen voor de lever.

De toepassingen, voordelen en werking van Huperzine:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Huperzine worden geadviseerd in een dosering variërend van 200-400 mcg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Dit product is niet geschikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Huperazine A kan bij sommige mensen leiden tot last van de maag. Niet gebruiken bij hartritmestoornissen of andere problemen met het hart.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline