Alles over DMAE

DMAE is vooral bekend als voorloper van choline en acetylcholine. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de DMAE, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat DMAE is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is DMAE?

DMAE (dimethylaminoethanol) is een stof die van nature in kleinere hoeveelheden in de hersenen wordt aangemaakt. In hogere concentraties treffen we de stof aan in bepaalde vissoorten, waaronder sardientjes en ansjovis. DMAE is vooral bekend als voorloper van choline en acetylcholine.

wat is DMAE?
wat doet DMAE?

Hoe werkt DMAE?

In het lichaam wordt DMAE (gedeeltelijk) omgezet tot choline. Choline is de precursor van de neurotransmitter acetylcholine. Acetylcholine is betrokken bij de impulsoverdracht van verschillende zenuwcellen. DMAE komt in kleine hoeveelheden voor in onze hersenen en in een aantal organismen waaronder pijlinktvissen en vissen.

Het is een stof die veel wordt voorgeschreven door therapeuten. De ervaringen met DMAE zijn goed.

De toepassingen, voordelen en werking van DMAE:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan dmae worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij een normale dosering zijn er geen bijwerkingen van DMAE tabletten bekend. Dit product is echter niet geschikt voor mensen met epilepsie, depressies, de ziekte van Parkinson en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline