Alles over ASU

Avocado-sojabonen extract is een geliefd middel bij mensen boven de veertig die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de ASU, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat ASU is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is ASU?

Avocado-sojabonen extract is een geliefd middel bij mensen boven de veertig die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het supplement bevat ASU: Avocado/Soybean Unsaponifiables.

Dit is een natuurlijk extract dat is gemaakt uit een derde avocado olie en tweederde sojaboonolie. Het extract kan als vegetarisch alternatief voor of ter aanvulling op glucosamine en chondroïtine worden gebruikt.

wat is ASU?
wat doet ASU?

Hoe werkt ASU?

Het avocado-sojabonen extract is een natuurlijk, plantaardig olie extract, gemaakt uit de onverzeepbare bestanddelen van avocado-olie en sojabonenolie in een verhouding van 1:2. In dit kader zegt men ook wel ASU: Avocado Soybean Unsaponifiables. Deze oliën zijn gescheiden en geconcentreerd.

‘Niet-verzeepbaar bestanddeel’ is een term voor componenten in een olieachtig mengsel. In een niet-verzeepbaar bestanddeel blijven vitamines bewaard en geconserveerd. Het extract is gestandaardiseerd (meestal) op 40% fytosterolen.

De toepassingen, voordelen en werking van ASU:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan asu worden geadviseerd in een dosering variërend van 300-600 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

De lichte neveneffecten die bij sommige mensen optreden, betreffen meestal overgevoeligheid van het maag-darmstelsel.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline