Alles over Zwarte Radijs (Rammenas)

Zwarte Radijs is ook bekend als Rammenas en bevat interessante stoffen die het een ware superfood maken. Op deze pagina vind je alles over de Zwarte Radijs, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Zwarte Radijs is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Zwarte Radijs (Rammenas)?

Rammenas (zwarte radijs) is een knolgewas dat wordt gebruikt als smaakmaker of garnering. Het heeft een scherpe, pittige smaak voor gerechten als salades, eieren, sandwiches en soepen. Het is ook bekend als "daikon" in Japan, waar het rauw wordt gegeten.

Rammenas is een knolgewas dat behoort tot de Brassica-familie. Het is een soort radijs die donkerpaars of zwart wordt bij blootstelling aan temperaturen onder de 40 graden. Ze zijn gepeperd en pittig, maar niet zo scherp als gewone radijzen.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Zwarte Radijs?

De gezondheidsvoordelen kunnen worden toegeschreven aan het hoge vezelgehalte en het hoge gehalte aan glucosinolaten. Rammenas is rijk aan vitamine C, foliumzuur, calcium, ijzer en kalium. De zwarte radijs is een uitstekende bron van vitamine C en folaat en is rijk aan polyfenolen.

Zwarte radijs levert alkaloïden zoals aceetaldehyde, acetylsalicylzuur en benzaldehyde.

Het wordt in de fytotherapie vooral ingezet voor een ondersteuning aan de galblaas en een verbeterde leverfunctie.

De toepassingen, voordelen en werking van Zwarte Radijs:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan zwarte-radijs worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 6 gram per dag of 300 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken als je last hebt van galwegstoornissen of medicijnen neemt die de gal beïnvloeden. Zwarte radijs heeft interacties vanwege de effecten de leverfunctie.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Zwarte Radijs:

Zwarte Radijs wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Zwarte Radijs en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Zwarte Radijs langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Zwarte Radijs productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Zwarte Radijs te koop?" Wij leveren enkel de beste Zwarte Radijs waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Zwarte Radijs zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Zwarte Radijs voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Zwarte Radijs te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline