Alles over Pittapapada

Fumaria indica, of Pittapapada, is een plant die in India, veel voorkomt langs de kant van de weg. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Pittapapada, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Pittapapada is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Pittapapada?

Fumaria indica, of Pittapapada, is een plant die te zien is langs de kant van de weg in India. Het is ook bekend als India Fumitory, Indian Fumitory of Indiase tabak. Pittapapada is een overblijvend kruid dat behoort tot de familie van de Papaveraceae. Het heeft een korte steel met groene bladeren en staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen.

wat is Pittapapada?
wat doet Pittapapada?

Hoe werkt Pittapapada?

De gezonde en actieve alkaloïden in Pittapapada (Fumaria Indica) zijn tussilagine, apocynine en fumaarzuur.

De toepassingen, voordelen en werking van Pittapapada:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Pittapapada worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan pittapapada bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline